Bitcoin madenci şirketi, iflas başvurusunda bulundu

Bitcoin madenci şirketi, iflas başvurusunda bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto madenciliği 2022 yılında büyük bir kriz yaşadı. Madencilik maliyetleri artmasıyla beraber şirketlerin büyük çoğumluğu zarara girdi. Maliyetlerin çıkması için şirketlerin ilk yaptığı işlem ise BTC satışı oldu.

Yabancı kaynaklı CNBC raporuna göre, Bitcoin madencisi Core Scientific, Çarşamba sabahı erken saatlerde Teksas’ta Bölüm iflasa başvurduğunu açıkladı. CNBC tarafından alıntılanan yaklaşan dosyalama hakkında bilgi sahibi bir kişi, halka açık en büyük madencilik şirketlerinden biri olan Core Scientific’in hala pozitif nakit akışı ürettiğini belirtti. Fakat Bitcoin madenci şirketi kiraladığı ekipmana olan borcunu ödemek için yeterli olmadığını söyledi. 

Şirketlerin bu zor zamanlarda ilk olarak yaptıkları yardım başvuruları oluyor. Eğer bir yardım ya da kurtarma fonu olmazsa şirketler iflas seçeceğini masaya koyuyor.

Bitcoin madenci şirketi  zor durumda

CORZ, Çarşamba sabahı Teksas’ta iflas başvurusu konusunda istekli oldu. Ancak süreç boyunca Bitcoin madenciliği yapmaya devam edecek.

Birçok madencilik şirketi ayı piyasası sırasında mali sıkıntı yaşarken, Core Scientific iflas ilan eden ilk halka açık şirket olarak dikkat çekti. Salı günü, Bitcoin madencisi Greenridge, NYDIG ile şirketin iflastan şimdilik kaçınmasını sağlayacak bir borç yeniden yapılandırma anlaşmasına vardı.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin