Bitcoin boğa koşusunu başlatabilecek katalizör nedir? İşte yanıtı
Bitcoin boğa koşusunu başlatabilecek katalizör nedir? İşte yanıtı

Bitcoin boğa koşusunu başlatabilecek katalizör nedir? İşte yanıtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Potansiyel bir Bitcoin boğa koşusu hakkındaki spekülasyonlar, devam eden borsa yatırım fonu (ETF) çılgınlığının ortasında arttı. Önde gelen bir analist olan Dave Weisberger tarafından yapılan gözlemler, yangını daha da körükledi.

Kısa bir süre önce, BlackRock’un önerdiği Bitcoin spot ETF’nin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) onay alma şansının yüksek olduğu yorumunu yaptı.

Duygu, olası bir onayın başka bir Bitcoin rallisi için katalizör görevi görebileceğini gösteriyor.

Weisberger, BlackRock’un ETF teklifinin, SEC’in tüm endişelerini giderdiğini belirtti.

Bu, varlık yönetimi devinin Bitcoin ETF teklifinin, SEC’in onay için geleneksel engeller olan piyasa manipülasyonu ve gözetimi ile ilgili önceki sorunlarını güçlü bir şekilde ele aldığını gösteriyor.

Bir Bitcoin ETF’si başlatma arayışı, birkaç yüksek profilli başarısızlıkla noktalanan çalkantılı bir yolculuktu. En iyi örnek, Facebook’a erken katılımlarıyla tanınan Winklevoss ikizleri Cameron ve Tyler’ın girişimiydi. İkili, 2013 yılına kadar bir Bitcoin ETF’sini tanıtmak için öncü bir çaba sarf etti ve bu girişim, onları bu devam eden destanın merkez aşamasına itti.

Bitcoin ETF’si için olası boğa koşusu ve BlackRock’un rolü

Tüm çabalarına rağmen, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), 2017’de ve yine 2018’de, öncelikle Bitcoin pazarındaki hileli ve manipülatif uygulamalar potansiyeli nedeniyle tekliflerini reddetti.

SEC anahtarı çevirir ve BlackRock’un Bitcoin ETF’sine yeşil ışık yakarsa, kripto para birimi sektörüne giren önemli bir kurumsal sermaye dalgası görebiliriz. ETF’ler genellikle ana akım yatırımcılar ve kurumlar için daha güvenli bir limanı temsil eder ve bir Bitcoin ETF’sinin bu trendi takip etmesi bekleniyor. Bu olasılığın artan beklentisi, Bitcoin’in fiyatını şimdiden yukarı doğru bir yörüngeye oturttu.

Yine de, SEC’in kararının henüz taşa kazınmış olmadığını hatırlamak önemlidir. Komisyonun kripto para birimi ETF kararlarını geciktirdiği biliniyor. Bununla birlikte, endüstride gerçek bir dev olan BlackRock’un mücadelede olması, teraziyi olumlu bir sonuca doğru çevirebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin