BTC

Ünlü analist yüzde 25’lik rallinin ardından yatırımcıyı uyardı: BTC’nin geri çekilme zamanı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakından takip edilen bir kripto analisti, kripto kralının geçen haftaki güçlü performansının ardından bir Bitcoin (BTC) düzeltmesinin yaklaşıyor olabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Yeni bir blog yazısında analist Justin Bennett, BTC’nin 15 Haziran’dan bu yana “etkileyici” bir ralli başlattığını ve iki haftadan kısa bir süre içinde yaklaşık yüzde 25 oranında yükseldiğini söylüyor.

Ancak Bennett, kripto kralının ralliye atlamak için geç kalanlara bedava yolculuk vermediğine inandığı için Bitcoin’in yakında kazançlarının bir kısmından vazgeçebileceğini söylüyor.

“Eğer öyleyse geç BTC uzunlarını temizlemek için 28.000 dolar alanına bir geri çekilme muhtemel görünüyor.

Bitcoin fiyat hareketinin 27.000 dolar-28.000 dolar aralığında nasıl gelişeceği ve ne zaman test edileceği BTC’nin temmuz ayında nereye yöneleceğini belirleyecek.”

Kripto stratejistine göre Bitcoin’in 31.000 dolarlık ani direncini aşmayı başarması halinde kısa vadeli düşüş görüşü geçersiz olacaktır.

“Alternatif olarak, 31.000 doların üzerinde sürekli bir kırılma, boğaların kontrolde kaldığını ve 32.500 doları ortaya çıkardığını gösterecektir.”

Bitcoin
Kaynak: Justin Bennett/DailyPriceAction

Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin 30.802 dolardan işlem görüyordu.

Bennett: Bitcoin (BTC) bir düzeltme görebilir!

Bennett ayrıca stabilcoin USDT’de depolanan kriptodaki sermaye yüzdesini izleyen Tether baskınlık grafiğini (USDT.D) de takip ediyor. Tüccarlar yükseliş hareketleri piyasa katılımcılarının stabilcoinlerdeki sermayelerinin değerini korumak için kripto yığınlarını boşalttıklarını gösterdiğinden Tether hakimiyet grafiğini izliyor.

Bennett, 112.400 Twitter takipçisine sahip ve USDT.D için yüzde 8 seviyesinin üzerine çıkılmasının BTC’yi önemli bir düzeltme riski altına sokabileceğini söylüyor.

“Bitcoin için yaklaşık yüzde 10’luk bir geri çekilmeye eşit olan yüzde 8’lik seviyeye doğru bir hareketi izleyin.”

Kaynak: Justin Bennett/Twitter

Bu yazının yazıldığı sırada USDT.D yüzde 7,23 seviyesinde seyrediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin