Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?
Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?

Bitcoin balinasından devasa transfer: Tek seferde 150 milyon dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kayıtlara geçen en zengin Bitcoin sahiplerinden biri devasa bir kripto para transferi gerçekleştirdi. Balinanın neden BTC cüzdanını tamamen boşalttığına dair ipuçları aranıyor.

Kripto para takipçisi Whale Alert, 144 milyon dolara tekabül eden 14.922 BTC’nin tek bir işlemle taşındığını tespit etti. İşlemin maliyetinin ise yalnızca 30 sent olduğu belirtildi.

https://twitter.com/whale_alert/status/1262457597589958657

En zengin 48. Bitcoin adresi olduğu anlaşıldı

BitInfoCharts’a göre, bahsi geçen cüzdan yaklaşık bir aydır düzenli olarak BTC biriktiriyor. 5 Nisan’da cüzdan, 12.380 BTC ile en zengin 58. BTC adresi olarak kayıtlara geçmişti. Bu meblağ bugün itibarıyla 85,08 milyon dolara tekabül ediyor.

8 Nisan-13 Mayıs aralığında biriktirmeye devam eden adres 48. sıraya kadar yükseldi. Bu süre zarfında varlığını 139 milyon dolara çıkardı.

Yeni veriler, Bitcoin balinalarının sürekli BTC biriktirdiğini gösteriyor. Glassnode’e göre, en az 1.000 BTC’ye sahip Bitcoin adreslerinin sayısı mart ayındaki büyük çöküşten sonra kısa bir süre düşse de piyasa iyileştikçe hızla yüksek seviyelere döndü.

dailyhodl

Bitcoin için sırada ne var? Tanınmış trader’lardan BTC tahminleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin