Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar
Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar

Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçreli kripto para borsası Lykke, koronavirüsten etkilenen geliştiricilere ekonomik destek sağlamak amacıyla yeni bir yarışma başlatıyor. Bugün yapılan açıklamaya göre borsa, Open Initiative’in bir parçası olarak toplam 200.000 İsviçre Frangı (205.800 dolar) ödül sunacak.

Yarışmanın jüri koltuğunda eski CFTC Başkanı Christopher Giancarlo, Lykke CEO’su Richard Olsen ve Zürih Üniversitesi profesörlerinden Ashkan Nikeghbali olacak.

Dört kategoride toplam 200 bin frank dağıtılacak

Geliştiriciler dört kategoride yarışacak. Bu kategoriler dijital kuponlar, tedarik zincirleri, gerçek zamanlı finansal haber sistemi ve daha genel araştırma girişimleri olarak ayrılıyor.

Olsen, yaptığı açıklamada büyük teknik inovasyonu ekonomik toparlanmanın bir sonraki aşaması olarak gördüğünü söyledi:

Eksik olan, ekonomik sistemin verimsizliğini ele alan derin inovasyon. Hükümetler daha tepkisel, panik benzeri bir modda. İnsanlar işe geri döndüklerinde stratejik olmak çok büyük önem taşıyor.

“Koronavirüs yeni teknolojilere imkan tanıyor.”

COVID-19 pandemisinin yeni teknolojik çözümlere ilham verme rolü hakkında yorum yapan Giancarlo, şunları söyledi:

Bir krizin başardığı şeylerden biri, hayal gücünü ve yeniliği teşvik etmek. Huzurlu zamanlarda insanlar yeni şeyler yapma gerginliğiyle karşı karşıya kalmazlar. Ve sonra aniden, geleneksel süreçler üzerinde muazzam bir gerilim yaratan böyle bir kriz yaşarsınız.

Başvurular için herhangi bir ülke veya bölge sınırlandırması bulunmuyor. Sunumlar 3 Temmuz’da sona erecek ve bu noktada jüri kazananları seçecek. Ancak Olsen, daha fazla fintech gelişimini desteklemek için yarışmayı gelecekte de devam ettirmeyi düşündüklerini söyledi.

cointelegraph

Bitcoin için sırada ne var? Tanınmış trader’lardan BTC tahminleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin