Dogecoin son 24 saatte yüzde 20 sıçradı! İşte yükselişin nedeni
Dogecoin son 24 saatte yüzde 20 sıçradı! İşte yükselişin nedeni

Dogecoin son 24 saatte yüzde 20 sıçradı! İşte yükselişin nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TradingView’e göre Dogecoin, kripto para piyasasındaki genel eğilimi takip etti ve son 24 saatte yüzde 20’den fazla sıçrayarak dünkü kayıpların büyük bir kısmını geri aldı. Grafiğin gösterdiği gibi, Dogecoin dün akşam hızlı bir toparlanma yaşadı ve dünkü kayıplarının büyük bir kısmını geri aldı. Hızlı toparlanma nedeniyle DOGE’nin günlük mumu uzun bir gölge oluşturdu.

Varlık kısa vadeli zaman dilimlerinde aşırı satılır

Sıçrayışın ana ve en olası nedeni, yatırımcıların küresel panikten etkilenmesinin ardından piyasaya çok fazla satış baskısının gelmesiydi. Hacim profillerine göre Doge, tümü varlığın fiyatını aşağı çekmeyi amaçlayan Ocak 2022’den bu yana en büyük girişlerle karşı karşıya kaldı.

DOGE Chart

Göreceli Güç Endeksi’ne göre, varlık 24 Şubat’ta gün içinde aşırı satıldı, ancak ertesi günki sıçrama sayesinde RSI’nin değerleri normale döndü. Diğer teknik göstergelere gelince, Dogecoin, satın alma gücünün ortaya çıkması durumunda varlıkta kısa vadeli toparlanmanın potansiyel başlangıcını gösterebilecek kısa vadeli hareketli ortalamaları geçmeyi başardı.

Kısa vadeli zaman çerçevesi bir toparlanmaya işaret edebilirken, bir günlük ve bir haftalık zaman çerçevesi hâlâ iç karartıcı görünüyor ve Mayıs 2021’den bu yana ilk meme coin’de mevcut olan güçlü bir düşüş trendinden başka bir şey göstermiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin