Binance'ten tarihî güncelleme: Hız 10 kat, hacim kapasitesi 100 kat arttı!

Binance’ten tarihî güncelleme: Hız 10 kat, hacim kapasitesi 100 kat arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, iki gün önce yayımlanan bir duyuruda yeni bir güncelleme gerçekleştirileceğini kulanıcılarıyla paylaşmıştı. Söz konusu yükseltme bugün TSİ 16.00’da gerçekleşti. Yalnızca spot ticaret platformunu etkileyen güncelleme sırasında Futures ve Options tarafı işleyişine devam etti.

Binance, bugüne kadarki en büyük güncellemesini aldı

Bununla birlikte planlanan yükseltme, Binance mühendisleri tarafından görevin hayli büyük olması nedeniyle 2 saat uzatıldı. Yükseltme başarıyla tamamlandıktan sonra Binance CEO’su Changpeng Zhao, yükseltmenin bugüne kadarki en büyüğü olduğunu açıkladı.

Bugüne kadarki en büyük yükseltmeydi. Matching motorunu yeni bir programlama diline değiştirdik ve tüm kodu sıfırdan yazdık. İki yıldır hız ve performansı artırmaya çalışıyoruz.

Hız 10 kat, hacim işleme kapasitesi 100 kat arttı

Platformun yeni versiyonunun eski versiyona kıyasla hız farkı hakkında sorulduğunda, CZ, matching motorunun eski versiyonundan 100 kat daha fazla hacim işleyebildiğini ve on kat daha hızlı olduğunu söyledi.

https://twitter.com/cz_binance/status/1277143335547756544

Bu arada ünlü bir analist bir sonraki Bitcoin boğa koşusunun ne zaman başlayacağı ile ilgili görüşünü paylaştı. Buradan okuyabilirsiniz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin