Ripple ve Compound fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak? COMP nereye gidiyor?
Ripple ve Compound fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak? COMP nereye gidiyor?

28 Haziran Ripple fiyat analizi: XRP için teknik göstergeler ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geride bırakmak üzere olduğumuz hafta Ripple için pek parlak geçmedi. 24 Haziran Çarşamba gününün sabahında 19 sentin üzerine tırmanarak olumlu sinyaller veren XRP fiyatı sonrasında bariz bir düşüş trendine yenik düştü ve 17 sente kadar geriledi. Bu haberin yazıldığı sırada kripto para 18 sentin biraz altında işlem görüyor.

Son yedi gündür boğaların XRP’yi azalan üçgenin üzerinde tutmak için mücadele ettiğini söyleyebiliriz. Ancak sonunda üçgenin altına inen fiyat son 24 saatte yüzde 2’lik düşüşle 18 sentin de altına geriledi.

XRP .5 Fibonacci Retracement tarafından sağlanan 0,175 dolar seviyesinde destek buldu.

ripple, ripple yorum, ripple coin, ripple fiyat, ripple ne kadar, ripple grafik, ripple tl, ripple haberleri, xrp, xrp yorum, xrp usd, xrp fiyat, xrp grafik

Ripple (XRP) fiyatı için beklenen kritik seviyeler

Geleceğe bakacak olursak satıcılar, fiyatı 0,75 Fib Retracement’te bulunan 0,175 doların altına  indirmeyi başarırsa ilk destek seviyesi 0,171 dolar. Bunun altında ek destek 0,157 (.618 Fib Retracement) ve 0,15 dolarda yer alıyor.

Öte yandan, ilk direnç seviyesinin 0,185 dolar seviyesinde olması bekleniyor. Burası aşılırsa ek direnç 0,192 ve 0,20 dolarda (100 günlük EMA) bulunuyor.

RSI dün aşırı satım koşullarına düştü ancak bugün buradan geri tepmeyi başardı. Satıcılar halen piyasa momentumunun kontrolünü elinde bulunduruyor fakat RSI 50 çizgisine doğru yükselmeye devam ederse satış momentumunun azaldığını anlayabiliriz.

Temel destek ve direnç noktaları

XRP/USD

  • Destek: 0,175 – 0,171 – 0,157 dolar
  • Direnç: 0,185 – 0,192 – 0,20 dolar

XRP/BTC

  • Destek: 1950 SAT, 1900 SAT, 1890 SAT
  • Direnç: 2000 SAT, 2070 SAT, 2100 SAT

Bu arada ünlü bir analist XRP fiyatı için sıradaki beklentisini açıkladı. Buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin