Binance'dan Forbes dergisine dev yatırım! Bir ilk gerçekleşti
Binance'dan Forbes dergisine dev yatırım! Bir ilk gerçekleşti

Binance’dan Forbes dergisine dev yatırım! Bir ilk gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, dijital yayıncı Forbes’a 200 milyon dolarlık stratejik bir yatırım yaptı. Geleneksel medya şirketi ağustos ayında, 2022’nin ilk çeyreğinde özel amaçlı bir satın alma şirketi aracılığıyla halka açılacağını açıklamıştı.

Binance, Forbes’un en büyük ikinci yatırımcısı oluyor

Binance, çığır açan bir medya yatırımıyla farklılaşıyor. Anonim bir kaynak perşembe günü CNBC News’e bir demeç verdi. Demeçe göre, dünyanın en büyük kripto borsası, Forbes’a 200 milyon dolar yatırım yapacak.

Anlaşma hakkında bilgisi olan kişilere göre Binance yatırımı, özel amaçlı bir satın alma şirketi veya SPAC aracılığıyla halka açık bir varlığa geçiş yaparken Forbes’a yardımcı olacak.

Kaynaklara göre, anlaşma 2022’nin ilk çeyreğinde kesinleştiğinde, Forbes, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda FRBS koduyla işlem görmeye başlayacak. Anlaşma Binance’i Forbes’teki en büyük iki yatırımcıdan biri yapacak ve borsaya medya şirketinin yönetim kurulunda iki yönetici pozisyonu verecek.

Dev kripto borsası, en son Oasis ekosistem fonuna 40 milyon dolar katkıda bulunarak kripto alanına sık sık yatırım yapmış olsa da Forbes’taki hissesi, borsanın geleneksel bir medya şirketine yaptığı ilk yatırımı işaret ediyor. Borsanın yatırımcı olarak ilk taahhüdü, Ağustos ayında Forbes tarafından açıklanan kurumsal yatırımcılardan alınan 400 milyon dolarlık taahhütlerin yarısını değiştirmek olacak.

Kripto borsasının Forbes’a yaptığı yatırım, kripto sektörünün geleneksel finans dünyasındaki artan etkisini vurguluyor. Anlaşma büyük olasılıkla kripto endüstrisindeki diğer büyük oyuncuların geleneksel şirketlerle ortaklıklar kurması için bir emsal oluşturacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Web3 ile blockchain teknolojileri ilerledikçe ve kripto para piyasası olgunlaştıkça, yaygın tüketici anlayışı oluşturma ve eğitim sunma konusunda medyanın ne kadar önemli olduğunun farkına varıyoruz. Forbes’un dijital girişimlerini ve yatırım içgörü platformuna dönüşmesini desteklemeyi dört gözle bekliyoruz.”

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin