featured

Binance listeleme duyuruları: Tensor token (TNSR), Solana desteği ile büyük yankı uyandırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya çapında lider kripto para borsalarından biri olan Binance, 8 Nisan Pazartesi günü önemli bir token listeleme duyurusunu paylaştı. Tensor Vakfı tarafından geliştirilen yeni token TNSR, Binance dışında birçok önemli kripto pazarında daha listelenerek ilgi topladı. Ayrıca Solana desteğine sahip olan varlığı geliştiren vakıf, token dağıtımı ve teklif sunma gibi birçok konuya açıklama getirdi.

Binance: Tensor token listeme detayları

Yaklaşık üç ay önce vakıf tarafından çıkacağı duyurulan Tensor (TNSR) token, bugün 8 Nisan saat 15.30’dan sonra Binance üzerinden işlem görecek. BTC, USDT, FDUSD ve TRY çiftleri ile işlem görecek olan varlık, duyuru ve işlem çiftlerinin açıklanmasının ardından yatırımcıdan ilgi görmeye başladı. Yatırım ve alım işlemleri gün içinde yapılabilirken token çekme işlemleri için ise Binance 24 saat sonra yani 9 Nisan’da satış işlemine izin vereceğini açıkladı. Yeni listelenen TNSR tokenin toplam maksimumum 1 milyar token arzı var ve token dağıtımının büyük bir kısmı topluluk ödüllerine ayrılmış durumda.

Binance

Binance pazaryerinde işlem görmesinin ardından diğer kripto borsalarında da listelendiği duyurulan TNSR token popüler kripto para borsası OKX üzerinden de listelenecek. OKX kendi resmi web sitesinde açıkladığı bilgilere göre TNSR mevduatları ve stop ticareti 8 Nisan öğleden sonra yapılabilirken para çekme işlemleri 9 Nisan 15.15’te başlayacak.

Ayrıca Okuyunuz: “Binance’de listelenecek yeni tokenler

Solana geliştiricilerinden TNSR tokene destek

Tensor, temelinde NFT pazaryerlerinde diğer NFT ağları üzerinden bağlantı kurmak için geliştirilen Solana blok zincirinde akıllı sözleşmelere dayalı bir protokoldür. NFT pazaryeri kullanıcıları; diğer toplayıcılar, alıcılar ve satıcılar ile bu protokol üzerinden daha seri bir şekilde iletişim kurabilecek. Solana blok zincirindeki NFT projelerini kapsamlı bir şekilde ele alabilen ve daha profesyonel bir ticaret ortamı için çalışma yürüteceğini duyuran TNSR, geniş bir pazaryerinde adını duyurmanın ardından 2,45 dolardan işleme sunuldu. Şu anda 1,82 dolardan alınabilen tokenin ilerleyen süreçte nasıl yol alacağı ve büyüme kaydedeceği yatırımcılar tarafından merakla izleniyor.

 Solana pazaryeri meme coinler ile büyüyor

Solana ekosistemi, token desteklerinin yanı sıra Smog ve Slothana gibi meme coin projeleri ile de büyüyen bir pazaryerine sahip. Ekosistemin en yeni projelerinden biri olan Slothana token (SLOTH) lansman öncesi adil satın alım şartları ile duyuruldu. Ofis ortamında tembel hayvanlardan ilham alınarak geliştirilen meme coin, rutin hayata karşı tepkili söylemleri ile dikkat çekerken aynı zamanda eğlenceli bir tarz sergiler.

Slothana Tokeni Ziyaret Edin

Ayrıca yeni çıkan Solana tabanlı meme coin projesi, X paylaşımlarında önemli bir topluluk kazanmayı hedefliyor. Kısa sürede önemli bir miktar fon toplayarak lansman öncesi son alım fırsatı duyurusunu yaptı. Son olarak 1 SOL tokeni ile 10.000 adet alınabilen SLOT tokeni, düşük fiyatlarla geniş bir alıcı kesimine hitap ediyor ve  böylece yüksek potansiyeli coinler arasında yer alıyor. 

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin