Binance Coin fiyatında belirsizlik: 200 dolara düşüş mü yoksa 300 dolara yükseliş mi?
Binance Coin fiyatında belirsizlik: 200 dolara düşüş mü yoksa 300 dolara yükseliş mi?

Binance Coin fiyatında belirsizlik: 200 dolara düşüş mü yoksa 300 dolara yükseliş mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki son belirsizlik ortamında, Binance Coin’in fiyatı 261,9 dolarlık yüksek seviyesinden dönüş gösteriyor. Satıcılar, kripto paranın piyasa değerini son iki haftada %10 düşürdü ve şu anda 237 dolardan işlem görüyor. Ancak düşen fiyatlar yakında tersine çevrilmiş bir bayrak formasyonunun destek trend çizgisini yeniden ziyaret edecek, bu da yükselişin tersine dönmesi veya uzun süreli bir düşüş trendinin dönüm noktasını oluşturabilir.

Binance Coin günlük grafik

  • Bayrak modelinin destek trend çizgisinden bir kırılma, BNB fiyatını %14’lük bir düşüşe sürükleyebilir.
  • 50 günlük EMA eğimi, yükseliş sıçramaları sırasında dinamik direnç gösteriyor.
  • BNB kripto parasındaki gün içi işlem hacmi, 596.5 milyon dolarlık bir kayıp anlamına gelen %17,5 düşüş yaşadı.

Binance Price

Nisan-Haziran kan banyosu ve devam eden yardım rallisiyle ilgili olarak, Binance Coin fiyatı ters bir bayrak modelinin oluşumunu gösteriyor. Bu model genellikle, satıcıların tükenmiş düşüş momentumunu geri kazanmadan önce kısa bir mola dönemi sağlayan yerleşik bir düşüş trendinde görülür.

%0,5’lik bu inanılmaz kayıpla, kripto para fiyatı daha düşük destek trend çizgisine yaklaşıyor. Bir düşüş devam modelinin etkisi altında, Binance Coin fiyatının bu dinamik desteği kırma olasılığı daha yüksektir. Yukarıda bahsedilen trend çizgisinin altında kapanan günlük bir mum, düşüş trendinin yeniden başladığına işaret edecektir.

Arıza sonrası düşüş, BNB fiyatını %14 düşürebilir ve 200 dolarlık psikolojik desteği vurabilir.

BNB fiyatı 265 dolara yükselebilir mi?

Kripto para fiyatı, alt destek trend çizgisinde tersine dönme işaretleri gösteriyorsa, bu, alıcıların bu dinamik desteği savunmaya devam ettiğini gösterir. Muhtemel geri dönüş, devam eden rahatlama rallisini uzatabilir ve BNB fiyatını genel trend çizgisine yakın 265 dolar seviyesine geri itebilir. Yukarıdaki dirençten yukarı yönlü bir kırılma, düşüş tezini geçersiz kılabilir ve sürdürülebilir bir toparlanmayı tetikleyebilir.

Üstel hareketli ortalama: Günlük EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) altında işlem gören altcoin fiyatı, piyasa katılımının düşüş eğiliminde en az dirençle karşılaşacağını gösteriyor.

Yönlü hareketli endeks: DI-(turuncu) eğiminin DI+(mavi) çizgisinin üzerinde işlem gördüğü düşüş eğilimi gösteren bir bulmaca durumu, satış momentumunun aktif olduğunu gösterir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin