featured

Shiba Inu yeni bir rekor kırdı! Balinaların ilgisi artarken fiyat yeniden yükselişe geçebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Etherscan verilerine göre, son birkaç saat içinde kripto balinaları yaklaşık 50 milyar adet Shiba Inu token’ını hareket ettirdi. Buna hem kripto para borsalarındaki hareketler hem de SHIB balina cüzdan adresleri arasındaki hareketler dahildir.

Balinalar yaklaşık 50 milyar Shiba Inu transfer etti

Dokuz milyardan fazla Shiba Inu (9,571,054,391 adet SHIB token’ı içeren on sekiz işlem) token’ı, Bybit borsasının sıcak cüzdanına taşındı.

Ayrıca, bir milyar SHIB token’ı KuCoin’e taşınırken, 2,4 milyar adet Shiba Inu da Binance borsasına gönderildi.

Shiba Inu

Etherscan verilerine göre kripto borsalarından birkaç milyar SHIB çekildi ve geri kalan 28,7 milyar token ise bilinmeyen cüzdan adresleri arasında taşındı.

Shibarium yeni bir dönüm noktasını aştı

Shibarium beta Puppynet, işlem sayısıyla ilgili yeni bir tarihi zirveye ulaşmayı başardı. Çünkü ağda, bir milyon SHIB işlemi daha gerçekleşti. Böylece bu metrik, 32,334,726’ya yükseldi. Bu da 31,000,000’e ulaştıktan sadece birkaç gün sonra oldu.

Puppyscan’deki grafik, 11 Temmuz’da gerçekleşen 279,814 transfer ile zirveye ulaşıldığını gösteriyor. Puppynet’te çıkarılan blok sayısı 1,839,739’a eşitken, ağa bağlı cüzdan sayısı ise 17,062,576 oldu.

Shibarium ana ağının, Toronto’daki Blockchain Fütürist Konferansı’nın sona erdiği 16 Ağustos’tan sonra başlaması bekleniyor. Shiba Inu, kripto alanındaki bu büyük yıllık etkinliğin sponsorlarından biridir. Ayrıca bu yıl, Shytoshi Kusama olarak bilinen meme coin ekibinin lideri, gerçek kimliğini gizlemek için yapay zeka tabanlı bir uygulama kullanarak konferansta canlı bir konuşma yapacak.

U.today

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin