featured

Binance Coin (BNB) fiyatı bugün kırmızı kaldı: Boğalar oyuna ne zaman geri dönecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin (BNB) fiyatı, düşüş yaşamaya devam ediyor.

Kripto piyasası bugün, bazı istisnalar olmasına rağmen genel olarak kırmızıda işlem görüyor.

Binance Coin BNB

Binance Coin (BNB) fiyat analizi:

Fiyat son 24 saatte %1,32 oranında küçük bir düşüş yaşadı.

Saatlik grafikte BNB fiyatı 209 dolar seviyesini yerel destek noktası olarak belirledi. Ayılar boğalardan daha güçlü olsa da günlük ATR’nin büyük bir kısmı geçtiği için daha fazla düşüş görme şansımız düşük.

Bu bağlamda altcoin’in yarına kadar 210 dolar ile 213 dolar aralığında yatay işlem yapması en olası senaryodur.

Bugünkü düşüş, BNB’nin günlük zaman dilimindeki genel teknik tablosunu etkilemedi. Fiyat yatay işlem görmeye devam ediyor ve daha keskin bir hamle için enerji biriktiriyor. Alıcılar, ancak fiyatın 220 dolar seviyesine geri dönmesi ve bunun üzerinde sabitlenmesi durumunda olası bir geri dönüşü düşünmeye başlayabilir.

Benzer bir durumu haftalık grafikte de görmek mümkün. Burada yatırımcılar kapanış seviyesine odaklanmalıdır. Bu kapanış, direncin uzağında gerçekleşirse önümüzdeki hafta dar bir konsolidasyonun devam etmesi muhtemel.

BNB bu yazının yazıldığı sırada ise 212,5 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin