featured

SHIB ekip üyesi topluluğa önemli bir uyarıda bulundu: SHIB için neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu ekibinin üyesi Vet Kusama, SHIB topluluğunu internette ortaya çıkan ile başka bir dolandırıcılık konusunda uyarmak için X uygulamasına girdi. 

Bu kez Telegram’daki “Shibarium Tech” kanalının sahte bir klonu. Vet Kusama tarafından paylaşılan ekran görüntülerinde baş geliştirici Shytoshi Kusama’nın sahtesi, halka açık testler için yeni bir ShibaSwap doğrulama 2.0 yayınlama sözü verdi.

Vet Kusama, altcoin ordusunu bu kanalı kullanmamaları veya bu kanalda yayınlanan herhangi bir veriye inanmamaları konusunda uyarıyor. Ayrıca takipçilerine, dolandırıcıların SHIB ekibi adına herhangi bir airdrop teklif etmeleri durumunda, bunun gerçek bir airdrop değil sadece kriptolarını çalmak için bir araç olacağını hatırlattı.

shıb

Dolandırıcılar son zamanlarda SHIB topluluğuna sık sık saldırdı. Kısa bir süre önce SHIB ekibinin resmi pazarlama uzmanı Lucie, altcoini ordusunu uyararak Shibarium ekosisteminin ödül tokenı TREAT’in henüz çıkarılmadığını ve aksini iddia eden ve/veya satın almayı teklif eden herkesin ya dolandırıcı olduğunu ya da sadece sahte haberler yaydığını hatırlattı.

Eylül ayında X Shibarmy Scam Alert hesabı tarafından SHIB ordusuna cüzdanlarını bilinmeyen dApp’lere bağlamamaları için bir uyarı da yapıldı; sadece BONE ve LEASH’lerini değil, aynı zamanda cüzdanlarında saklanan diğer kripto para birimlerini de kaybetme riski yüksektir.

Shiba Inu yanıkları kırmızıya daldı

Shibburn kaşifi son 24 saat içinde SHIB topluluğunun SHIB yanma oranını yeşil bölgede tutamadığını duyurdu. Pazartesi günkü yüzde 400’ün üzerindeki artışın aksine, bu yazının yazıldığı sırada yanma oranı yüzde -76,49’u oluşturuyor.

Pazar ve pazartesi günleri arasında yakılan yaklaşık 55.000.000 SHIB’ye kıyasla şu ana kadar ölü blok zinciri adreslerine 12.891.943 kadar az meme coin gönderildi.

Harcanamayan cüzdanlara yapılan en büyük yakma transferi şu ana kadar 4.062.225 SHIB ve toplamda 12 işlem olmuştur. Token yakımlarının amacı, Shiba Inu coin’in dolaşımdaki arzını azaltmak ve böylece bu varlığı daha kıt hâle getirmektir. Bu durumda topluluk – talep gibi diğer gerekli faktörlerin de devreye girmesiyle – SHIB’nin fiyatının gelecekte artacağını kuvvetle ummaktadır.

Trilyonlarca SHIB yeni cüzdana taşınıyor!

16 Ekim Pazartesi günü anonim bir cüzdan 4.587.030.677.374 SHIB’yi (transfer sırasında 32.409.665 dolar değerinde) yepyeni bir cüzdana aktardı.

Gönderen cüzdan da yakın zamanda oluşturulmuştu, çünkü o zamanlar Etherscan bu cüzdandan yalnızca birkaç transfer yapıldığını gösteriyordu. Alıcı cüzdan da yepyeni bir cüzdandı; Etherscan’ın bu cüzdanla ilgili herhangi bir veri göstermemesi, belki de altconi aldıktan sonra fonların başka bir adrese gönderildiği ve bu cüzdanın kapatıldığı sonucuna varılabilir.

Bununla birlikte, cüzdanlar arasında taşınan bu büyük miktarda altcoin fiyatını etkilemek için yeterli değildi.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin