Aptos (APT) yeni bir yükseliş dalgasına hazır mı? Günlük grafikte boğa bayrağı formasyonu görülüyor!
Aptos (APT) yeni bir yükseliş dalgasına hazır mı? Günlük grafikte boğa bayrağı formasyonu görülüyor!

Aptos (APT) yeni bir yükseliş dalgasına hazır mı? Günlük grafikte boğa bayrağı formasyonu görülüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para analisti Ali, Aptos/USD günlük tablosunda ilginç bir model tespit etti ve Aptos’un günlük grafiğinde bir boğa bayrağı oluştuğunu belirtiyor. Boğa bayrağı grafik modeli, iki paralel trend çizgisiyle tasvir edilen aşağı eğimli bir kanal çizgisiyle görülür. Bu model, kısa bir konsolidasyon aşamasıyla ayrılan iki ralliden oluşan bir yükseliş grafiği modelidir.

https://twitter.com/ali_charts/status/1643623022748655617

Aptos fiyat analizi: Boğa bayrağı formasyonu ve hareketli ortalamaların rolü

Bununla birlikte, Aptos (APT) fiyatı daha büyük bir yükseliş hareketi başlatma sürecinde olabilir. Ancak, belirleyici faktörler arasında 50 ve 100 günlük hareketli ortalama yer alıyor.

Ali’ye göre, “50 MA ve 100 MA, APT’nin patlamaya mı yoksa bir düzeltmeye mi bağlı olduğunu belirlemek için kullanılabilir.”

Bu durumda, hareketli ortalamanın veya MA 50’nin üzerinde sürekli bir günlük kapanış yükselişle sonuçlanabilir. Öte yandan, hareketli ortalamanın veya MA 100’ün altında sürekli bir günlük kapanış düşüş eğilimi gösterebilir.

30 Ocak 2023’te tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20,39 dolara ulaştıktan kısa bir süre sonra Aptos, 10 Mart’ta 9,72 dolara kadar sürekli düşüş yaşadı.

Boğalar, günlük MA 50’nin biraz üzerindeki 14,68 dolar bariyerine çarpmadan önce bir toparlanma başlattılar. Aptos, fiyatının eğimli bir kanalda devam etmesi nedeniyle bu önemli seviyenin altında işlem yapmaya devam ediyor ve bu nedenle bir yükseliş bayrağı görünüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, Aptos blok zincirinin APT tokeni son 24 saatte %1,35 düşüşle 11,31 dolara geriledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin