featured

Popüler analistlerden Cardano (ADA) fiyat tahminleri: “100x yapma potansiyeline sahip”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), son zamanlardaki yukarı yönlü hareketi sebebiyle yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Farklı kripto analistleri, sıradaki hareketin hangi yönde olacağına dair farklı tahminlere sahip. Hatta bir analist, gözde altcoin’in fiyatının 30 dolara ulaşacağını düşünüyor. Peki, gerçekten haklı olabilir mi?

Cardano (ADA)

Cardano’nun yerel token’ı olan ADA, son bir hafta içinde %10 oranında bir artış kaydetti. Bu artış birçok kripto yatırımcısının umutlarını tazeledi. Kripto para biriminin adres aktivitesinde %23’lük bir artış yaşanırken, balina işlemlerinde ise %32 oranında bir yükseliş kaydedildi. Bu da, blockchain’e olan ilginin ve aktivitenin arttığına işaret ediyor.

Bu olumlu ortamda, birçok kripto analisti Cardano için fiyat tahminlerini paylaştı. ADA için fiyat tahminlerinin değişiklik gösterdiği görülürken, hepsinin ortak noktası yukarı yönlü olmalarıdır.  Popüler bir kripto analisti, işlem hacmindeki büyüme nedeniyle %40’lık bir artış öngörürken, bir başkası daha iyimser olup 2024 sonuna kadar neredeyse 10 dolara kadar bir artış gerçekleşebileceğini düşündüğünü paylaştı.

En iddialı tahmin ise Cardano’nun aktif geliştirme topluluğu ve küresel enflasyonun etkisiyle fiyatın 20 dolara ulaşabileceğine inan bir analistten geldi. Bu da potansiyel olarak kripto pazarının değerinin on yıl içinde 10 trilyon dolara ulaşabileceği anlamına gelmektedir.

Cardano (ADA) için sıradaki hareket ne olacak?

ADA fiyatı, haftalık bazda %10’luk bir fiyat artışı kaydederek son zamanlarda yatırımcıların ilgisini daha da fazla çekmeyi başardı. Diğer teknik veriler de, kripto para birimine olan ilginin arttığını doğruluyor. Ancak şu anda asıl merak edilen şey, sıradaki yükselişin boyutunun ne kadar büyük olacağıdır. Çünkü, kripto piyasası doğası gereği çok değişkendir. Hızlı bir şekilde yükselebilirken, aynı zamanda hızlı bir şekilde de çökebilir. Bu yüzden, yatırımcıların herhangi büyük bir işlem yapmadan önce makro ölçekte durumu değerlendirmesi ve yalnızca riske atabileceği bir miktarda para ile yatırım yapması önerilir.

Gözde altcoin’in fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 0,32 dolar civarında işlem görüyor. Son hareketler de göz önüne alındığında bazı analistlerin iddialı tahminlere sahip olduğu söylenebilir. Bazıları daha hızlı bir yükseliş geleceğini düşünürken, bazıları ise daha istikrarlı bir fiyat hareketi olacağını tahmin ediyor.

John Morgan, X (Twitter) platformu aracılığıyla yaptığı bir paylaşımda iyimser bir görüşe sahip olduğunu vurguladı. Kripto para biriminin işlem hacmindeki hızlı artışa bağlı olarak fiyatın %40’tan fazla artabileceğini tahmin eden bir araştırma paylaştı. Ancak, çok daha iyimser tahminlere sahip olan yatırımcılar da mevcut.

Cardano (ADA)

Ali adını kullanan başka bir popüler kripto analisti de sıradaki hareketin yükseliş yönünde olacağı görüşünde hemfikir. Bu analist, ADA fiyatının 2024 yılının sonuna kadar 10 dolara kadar yükselme şansının yüksek olduğunu düşündüğünü paylaştı.

En iyimser tahmin ise birçok kişiyi şaşırttı. Bu tahmin, Cardano’nun Ekim 2023 için diğer tüm projeler arasında en aktif geliştirme topluluğuna sahip olduğunu iddia eden X kullanıcısı Lucid’den geldi. Analist, küresel enflasyonun kripto para piyasası için bir katalizör görevi görebileceğini ve sermayesini 10 trilyon dolara çıkarabileceğini düşünüyor. Yani kısaca, on yıl içinde ADA fiyatının şaşırtıcı bir şekilde 30 dolara kadar yükselebileceğini düşündüğünü paylaştı.

Analist, piyasa lideri olan Bitcoin’in 1 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşılabileceğini tüm dünyaya kanıtlamasının ardından, Cardano fiyatının da 100x yapabilme potansiyelinin olduğunu düşündüğünü analizine ekledi.

CryptoPotato


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin