Bitcoin ve S&P 500 korelasyonu dikkat çekerken Bitcoin Minetrix ile yeni bir dönem başlıyor!
Bitcoin ve S&P 500 korelasyonu dikkat çekerken Bitcoin Minetrix ile yeni bir dönem başlıyor!

Bitcoin ve S&P 500 korelasyonu dikkat çekerken Bitcoin Minetrix ile yeni bir dönem başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para analiz şirketi Santiment, bugün erken saatlerde bir gönderi paylaştı. Santiment paylaşılan gönderide, Bitcoin, Ethereum ve S&P 500 arasındaki korelasyonu değerlendirdi. Gönderiye göre, Bitcoin ve Ethereum’daki rallinin duraklamasıyla birlikte S&P 500 endeksi büyük bir yükseliş yaşadı. Önde gelen kripto para birimleri yatay seyrederken S&P 500 endeksi son 4 günde yüzde 6’dan fazla artış gösterdi.

Santiment, varlıkların önümüzdeki hafta gösterecekleri hareketin çok önemli olduğunu vurguladı. Kripto para birimleri, S&P 500 endeksinden bağımsız hareket edebilirse bir sonraki boğa koşusu başlayabilir.

Bitcoin ve Ethereum fiyat görünümü

CoinMarketCap tarafından elde edilen verilere göre, son 24 saat içinde hem BTC hem de ETH kazançlarla işlem gördü. Bitcoin fiyatı yüzde 1,12 yükselişle 34.941 dolara ulaşırken, Ethereum aynı zaman diliminde yüzde 2,03 oranında artışla 1.835 dolara yükseldi.

Varlıkların son 24 saat içindeki olumlu fiyat hareketi haftalık performanslarına da katkı sağladı. Elde edilen verilere göre, BTC son 7 günde yüzde 2,30 değer kazandı. Ethereum ise yüzde 2,55 oranında yükseliş kaydetti.

Bununla birlikte, bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin fiyatı son 24 saatin zirvesinden el değiştiriyor. Ancak Bitcoin’in piyasa hakimiyeti yüzde 0,20 düşüşle yüzde 52,48 oldu, bu da genel piyasanın Bitcoin’den daha iyi performans sergileyebileceğini gösteriyor.

Sonuç olarak, Santiment’ın analizi, Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının S&P 500 endeksi ile gösterdiği korelasyonu ortaya koymaktadır. Kripto para piyasası ve geleneksel finans piyasaları arasındaki bu ilişki, varlıkların gelecekteki hareketlerini etkileyebilir. Önümüzdeki haftalar, kripto para birimleri için önemli bir dönüm noktası olabilir ve eğer kripto paralar S&P 500 endeksinden bağımsız bir ivme kazanabilirlerse yeni bir boğa koşusu başlayabilir. Ancak, piyasa koşulları hâlâ değişken olduğu için yatırımcılar dikkatli olmalı ve piyasa analizlerini yakından takip etmelidirler.

Bitcoin ve Ethereum için dikkat çeken fiyat tahmini

Placeholder Capital kurucusu Chris Burniske, mevcut piyasa eğilimini değerlendirdi ve varlıklarda 2019 yılına benzer bir hareketlilik yaşanabileceğini söyledi. Ancak bu yükselişi sert geri çekilmelerin takip edeceğini vurguladı. Bu geri çekilmenin ise 2024 yılı başlarında olabileceğini ve yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin ve Ethereum fiyatı ivme kazandıkça yatırımcılar Bitcoin Minetrix gibi yeni fırsatları takip ediyor. Bulut madenciliği projesi olan Bitcoin Minetrix şu anda ön satış aşamasında ve şimdiden 3.3 milyon dolara yakın gelir elde etti. Projenin ön satış aşamasındaki hedefi 3.9 milyon dolar. Ayrıca Bitcoin Minetrix yenilikçi bir staking modeli sunuyor ve BTCMTX token’larını stake eden yatırımcılara ek bir gelir kaynağı sağlıyor. Proje aynı zamanda Stake-to-Mine mekanizmasını kullanarak yatırımcılara ücretsiz Bitcoin kazanmanın bir yolunu sunuyor. Stake-to-Mine mekanizmasının birincil amacı projeyi daha erişilebilir bir hale getirerek kullanıcıların hizmetine sunmaktır. Siz de bu projenin bir parçası olmak istiyorsanız indirimli fiyattan BTCMTX token satın alabilirsiniz.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

coinedition


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin