Analistler Bitcoin fiyatının bu hafta daha fazla yükselmesini bekliyor! İşte nedeni
Analistler Bitcoin fiyatının bu hafta daha fazla yükselmesini bekliyor! İşte nedeni

Analistler Bitcoin fiyatının bu hafta daha fazla yükselmesini bekliyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –Santiment verileri, Bitcoin fiyatının önemli piyasa endeksinin yükselişine bağlı olarak bugün de yükselmeye devam edebileceğini ortaya koyuyor. Analistler ise Bitcoin’in bu hafta daha fazla yükselmesini bekliyor.

Santiment analitik ekibi, S&P 500’ün değeri Pazartesi güncel verilerini alır almaz Bitcoin’in hafta sonu başlayan fiyat artışına devam edebileceğini paylaştı. Cuma günü, ana kripto para birimi 40.000 doların üzerinde toparlandı. Ertesi gün 41.500 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bugün erken saatlerde, BTC kısaca 43.000  dolar seviyesine ulaştı anca tekrar 42.000 dolar seviyesine geri döndü. Bugün erken saatlerde BTC, neredeyse 43.000 dolara yükseldi ve güçlü bir teknik dirence ulaştı. İkinci en büyük kripto para olan Ethereum, 3.000 dolarlık bölgeyi yeniden ele geçirmeyi başardı.

Tüm gözler Bitcoin fiyatında

Analiz verileri, Santiment ekibine göre, son zamanlarda BTC’nin Nasdaq Bileşik Endeksi ve S&P 500 dahil olmak üzere geleneksel borsa ile yakından ilişkili olduğunu ortaya koyuyor.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1490576760236244995

Şimdi, “Bitcoin’in volatil S&P 500 ile inanılmaz derecede yakın bir bağı olduğunu” vurguladılar ve yatırımcılar bu endeksi dikkatle takip ediyor. Eğer yükselirse Bitcoin fiyatının da yükseleceği düşünülüyor.

Cumartesi günü, Çinli kripto gazeteci Colin Wu, ayıların 90 milyon dolar değerinde BTC vadeli işlemlerini tasfiye ettiğini Twitter üzerinden paylaştı. Bu, hafta sonu başında 41.600 doların üzerindeki artışın esas olarak spot piyasa ve o zamanlar türev piyasası tarafından yönlendirildiğine inanmasına neden oldu.

Bir ABD eyaleti bu yıl Bitcoin’i yasal para olarak kabul edecek mi?

BrightScope ve Digital Assets Data’nın kurucu CEO’su olan Mike Alfred, bu yıl en az bir ABD eyaletinin Bitcoin’i yasal para birimi olarak kabul edeceğini öne sürerek Twitter’da paylaşım yaptı.

Birkaç eyaletin Arizona, Texas, California ve Michigan- olabileceğini tweetledi. Alfred, bu eyaletlerden herhangi biri bir açıklama yaptığında, BTC fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselebileceğini yazdı. Twitter üzerinde ayrıca, Bitcoin’in yasal para olarak kabul edilmesine yardımcı olmak için bir dilekçeye bağlantı vererek, takipçilerinin gidip imzalamasını önerdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin