Santiment, Bitcoin fiyatını izlemek için önemli bir işaret paylaştı
Santiment, Bitcoin fiyatını izlemek için önemli bir işaret paylaştı

Santiment, Bitcoin fiyatını izlemek için önemli bir işaret paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü analitik firması Santiment, en son tweetlerinden birinde Bitcoin fiyatında bir kırılma olup olmadığını izlemek için önemli bir işaret öneriyor. Bitcoin ve daha geniş kripto piyasası daha önce satış baskısı ile karşı karşıya kaldı ve BTC fiyatı 3 Şubat’ta 36.634 doların en düşük seviyelerine ulaştı.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1489074785271234564

Önceki hafta, Bitcoin 24 Ocak’ta ulaştığı 32.933 dolarlık dip seviyelerinden toparlanırken istikrarlı bir şekilde yükseldi. Yükseliş çağrıları arttıkça yatırımcıların hissiyatı hızla pozitife döndü. Santiment, kripto sosyal platformlarındaki çağrıların üç ay içinde ikinci en olumlu haftasını geçirmesiyle olumlu/olumsuz duygu göstergesinde bir artış kaydetti.

Bununla birlikte, Bitcoin’in 39.000 doların üzerindeki hareketi, bir fiyat reddinin ardından kısa sürdü. Santiment, yatırımcıların hissiyatının güçlü bir şekilde pozitife dönmesinin oldukça erken olduğuna ve bunun pazar düşüşüne neden olduğuna inanıyor. Zincir üstü analitik platformu, Korku ve Açgözlülük endeksinin Bitcoin fiyatı için önemli bir kırılma işareti olabileceğini belirttiğinden, duyarlılık ve fiyatlar arasındaki ters korelasyon devam ediyor.

Altcoinler kırmızıda işlem görüyor!

Yazım sırasında, piyasa değerine göre ilk ve en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 37.017 dolardan işlem görüyor. Verilere göre Bitcoin son 24 saatte %3,5 düştü. En büyük altcoin olan Ethereum, aynı dönem için %3,14 düşüşle 2.668 dolardan işlem görüyor.

Daha geniş kripto para piyasalarında, altcoinler olarak da bilinen alternatif kripto para birimlerinin çoğu da kırmızı renkteydi. Yayınlandığı tarihte, Solana %9,6 Kusama %8,28 ve The Sandbox %8,19 kayıp yaşadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin