Popüler analist, uzun vadede ciddi fırsatlar sunabilecek kripto paraları açıkladı!
Popüler analist, uzun vadede ciddi fırsatlar sunabilecek kripto paraları açıkladı!

Popüler analist, uzun vadede ciddi fırsatlar sunabilecek kripto paraları açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto Banter’dan bir analist, bu sabahki bir videoda önümüzdeki birkaç gün içinde birkaç kripto para biriminde uzun fırsatlar olabileceğini tahmin etti. Analizde, Bitcoin (BTC), Stacks (STX), 1inch (1INCH), Arbitrum (ARB), Uniswap (UNI) ve diğer birkaç altcoin için ticaret fırsatlarından bahsetti.

Analiz, BTC fiyatının kritik bir direnç seviyesiyle karşı karşıya olduğunu gösterdi. Haftalık grafikte 9 ve 18 EMA çizgilerinin destek olarak hareket ettiği ve Gaussian kanalının üst tarafının yaklaşık 28.400 dolar olduğu belirtildi.

Weekly chart for BTC/USDT (Source: TradingView)

Piyasa liderinin yükseliş ivmesini sürdürebilmesi için bu seviyenin üzerinde kalması gerekiyor. Eğer kripto para birimi bu seviyenin üzerinde tutunamaz ve Gauss kanalına geri dönerse, bu genel piyasa eğiliminde potansiyel bir değişikliğe işaret edebilir.

Weekly chart for Dollar Index (DXY) (Source: TradingView)

ABD Doları’nın diğer para birimlerine karşı değerini temsil eden DXY, kripto piyasasını potansiyel olarak etkileyebileceği düşünülerek analizde ele alındı. DXY’nin çöküşünü tamamlaması ve 100.78 seviyesinin altında kalması durumunda, kripto para birimleri de dahil olmak üzere daha riskli varlık sınıfları için bir ralli başlatabilir.

Ayrıca analist, birkaç altcoin için potansiyel ticaret kurulumlarını da paylaştı. Videoda STX, 1INCH, ARB, UNI, SUI ve Ocean Protocol (OCEAN) için olası ticaret stratejileri açıklandı.

STX’e bakıldığında, altcoinin 200 günlük hareketli ortalama (MA) çizgisini geri kazandığı ve potansiyel olarak bir yükseliş trendine girdiği ve bir sonraki büyük direncin 1 dolar olduğu belirtildi. Öte yandan, 1INCH kısa süre önce önemli bir direnç seviyesini aşarak, bir sonraki direnç seviyelerini 0,58 ve 0,69 dolar olarak hedefleyebilir.

Daily chart for ARB/USDT (Source: TradingView)

ARB’nin bir direnç bölgesinden çıkmaya çalıştığı ve önümüzdeki birkaç gün içinde potansiyel olarak 1,62 doları hedefleyebileceği ifade edildi. Analist, UNI için de 200 günlük MA çizgisini geri almaya çalıştığını belirtti ve bu durumda fiyatın 1,33 dolara kadar yükselebileceğini söyledi.

SUI, 200 günlük MA çizgisini aşmayı başardı ve şu anda teknik göstergenin üzerinde konsolidasyon yaşadığı ifade edildi. Bu nedenle analist, kripto fiyatının 1,45 dolara kadar yükselebileceğini tahmin etti. OCEAN ise 0,3940 dolar seviyesindeki büyük bir direnç bölgesini kırmaya çalışıyordu, ancak 200 günlük MA’ya doğru bir düzeltme yaparak yeni bir daha yüksek dip seviyesi oluşturabileceği tahmin edildi.

Ayrıca, Optimism (OP), Aptos (APT), Cosmos (ATOM), Solana (SOL), Trias Token (TRIAS), Perpetual Protocol (PERP) ve Trader Joe (JOE) için potansiyel ticaret girişlerini de belirledi.

Daily chart for OP/USDT (Source: TradingView)

Analiste göre, OP pozitif bir trende dönme potansiyeli gösteriyor ve 1,4785 doların üzerinde kalması durumunda 1,51 dolar ve 1,68 doları hedefleyebilir. Ayrıca, APT’nin fiyatının uzun vadede 20 dolara ve potansiyel olarak daha yüksek seviyelere çıkabileceği tahmin ediliyor, çünkü altcoin kısa süre önce önemli bir direnç seviyesini aşmış durumda.

Ancak ATOM için alım satım yapmak isteyen yatırımcılar uyarıldı. Analiz sırasında altcoin bir direnç bölgesine yaklaşıyordu ve bu, kripto fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde 15,40 dolara düşmesine neden olabilir. TRIAS ise olumlu bir trend içinde ve teknik veriler önümüzdeki birkaç gün boyunca devam edebileceğini gösteriyor.

Daily chart for PERP (Source: TradingView)

PERP’nin 200 günlük MA’nın üzerine çıkıp konumunu koruyabilmesi durumunda 0,92 dolara yükselebileceği tahmin ediliyor. Ayrıca, yatırımcıların SOL’un 27 doların üzerine çıkmasını beklemeleri ve SOL, 27 dolar işaretinde reddedilirse 21,70 dolara düşme riskiyle karşı karşıya kalabileceği belirtiliyor.

Son olarak, Crypto Banter analisti, Trader Joe’nun bir Avalanche ekosistem tokeni olduğu göz önüne alındığında, JOE’nin Avalanche (AVAX) ile aynı eğilimi izleyebileceğini tahmin ediyor. Bu nedenle analist, AVAX önümüzdeki birkaç gün içinde toparlanırsa JOE’nin de toparlanabileceğini öngörüyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin