featured

Analist Benjamin Cowen’dan şaşırtıcı Bitcoin tahmini: 2023’ün kalanında BTC ve altcoinleri neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üst düzey kripto analisti Benjamin Cowen, Bitcoin (BTC) ve altcoin piyasaları için önümüzdeki muhtemel yolu tahmin ediyor. David Lin Report’a verdiği yeni röportajda Cowen, BTC’in mevcut seviyelerden yaklaşık yüzde 14 artarak 2023’te 35.000 dolara ulaşabileceğini söylüyor.

“Tahminimce kısa vadede BTC’nin tekrar biraz daha yükselip yükselemeyeceğini söylemek gerçekten zor. Eğer oraya ulaşabilirse benim üst düzey hedefim 35.000 dolar olacaktır.”

Bitcoin

Bitcoin yükselmesi altcoinleri nasıl etkileyecek?

BTC bu yazının yazıldığı sırada 30,662 dolardan işlem görüyor. Cowen, BTC bu yıl için üst hedefine ulaşması hâlinde altcoinlere ne olacağı konusunda şunları söylüyor:

“Bitcoin 35.000 dolara çıkarsa bu altcoin piyasası için iyi olmaz. Çünkü altcoin piyasası muhtemelen Bitcoin çiftlerinde harap olmaya devam edecektir.

Ve sonra bir noktada Bitcoin’in geri gelmesi gerekecek. Bence bu hareketin bir kısmını normalde yarılma öncesi yılda yaptığı gibi geri çekmesi gerekecek. Ve o noktada altcoin piyasası biraz daha düşer ve [Bitcoin] hâkimiyeti artmaya devam eder.”

En iyi kripto analisti, BTC’in altcoinlerden daha iyi performans göstermesinin nedeni hakkında şunları söylüyor:

“Likidite temelde kuruyor ve bu nedenle insanlar altcoin piyasası yerine BTC’in göreceli güvenliğini arıyor. Bu göreceli bir güvenlik. Bu BTC’in düşmeyeceği anlamına gelmiyor, BTC’in altcoin piyasasından nispeten daha güvenli olduğunu ve likiditenin azaldığını söylüyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin