Mart sonu XRP fiyat tahmini: Topluluk nasıl bir değer öngördü?

Altcoin piyasasına XRP öncülük edebilecek mi? İşte 7 günlük görünüm…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimleri yılbaşı tarifesine devam ediyor. Yaklaşık 2 haftadır süren bu tarife dar bir alanı temsil etti. Noel haftasıyla birlikte geleneksel piyasaların neredeyse çoğunun kapalı olması iştahsızlığı tam olarak gösterdi.

Kripto para birimlerinde hareketler kısırlaşırken, borsa destekli bazı altcoin’lerin hareket etmesi dikkat çekti. Öte yandan XRP, olumlu gelişmelerle birlikte son 7 günün en yüksek seviyesini gördü.

Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraların biraz yükselmesiyle karışık gözüküyor. Altcoin tarafında Terra Classic, Polygon, Cardano ve XRP piyasa destek vermeye çalışıyor. Ancak Dogecoin ve Solana düşüyor.

XRP, son 7 günde en yüksek seviyesine geldi

Kripto ekosistemi, bugün %0,24 artışla 813,29 milyar $’a ulaşan birleşik piyasa kapitalizasyonu ile mütevazı bir yükseliş eğilimi yaşıyor. En iyi 10 kripto para birimi arasında XRP, son 24 saatteki büyüme grafiği ve işlem hacmi açısından öne çıkıyor. 

XRP, özellikle bağlı blok zinciri ödeme şirketi Ripple Labs Inc ile Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki yasal kavganın merkezinde olduğu için oldukça çalkantılı bir yıl geçirdi.

Majör altcoin Ripple, 7 günlük grafikte mütevazi kazanç sağladı. Son 7 gün içinde en yüksek seviyesine gelerek piyasaya bir umut aşıladı. Geçtiğimiz hafta 0,34 dolar civarında fiyatlanan altcoin şu an 0,36 dolardan fiyatlanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin