Altcoin sezonu yaklaşıyor mu? İşte öne çıkan veriler
Altcoin sezonu yaklaşıyor mu? İşte öne çıkan veriler

Altcoin sezonu yaklaşıyor mu? İşte öne çıkan veriler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto veri platformu Swissblock’tan gelen tweetlere göre, altcoin’ler arasında Ethereum (ETH), Ripple’a bağlı XRP ve Solana (SOL), son 24 saat içinde kazanç elde ederek kripto piyasalarını hareketlendirmeye başlıyor.

Glassnode’un kurucu ortağı Yann Allemann, Bitcoin (BTC) hakimiyetinin dalgalanmaya başlamasıyla birlikte, yeni bir altcoin sezonunun ufukta olabileceğine dair işaretler görüyor.

ETH’nin liderliği

ETH şu anda 1.853 dolar civarında işlem görüyor ve geçtiğimiz güne göre %0,16’lık mütevazi bir artışa işaret ediyor.

XRP ve SOL gibi diğer altcoinler de her biri %2’nin üzerinde artan önemli kazançlar gördü.

Bu hareketin ortasında, güçlü bir anlatıya sahip olan altcoin Dogecoin (DOGE), Elon Musk’ın Twitter’ı X olarak yeniden markalaştırma hamlesinin ardından pazardaki kazançlarda öne çıkıyor.

XRP’nin performansı, özellikle mevcut altcoin yükselişinde öne çıkıyor. CoinGecko verilerine göre XRP, %2,4 artışla 0,72 dolardan işlem görüyor.

En son rallisi, Ripple – SEC davasında olumlu bir kararın ardından geldi. Tartışmalı token, son 24 saatte 1.4 milyar doları aşan bir işlem hacmi kaydederek yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

BTC’nin ETH/BTC çiftinden daha iyi performans gösterdiğini gösteren kısa vadeli görünümün aksine, ara dönem analizi ETH’nin liderliği ele geçirdiğini ve potansiyel olarak bir sonraki altcoin rallisini ateşlediğini gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin