ADA

Cardano analizi: ADA’nın piyasa değeri önümüzdeki dönemde 275 milyar dolara yükselebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analisti Dan Gambardello, son analizinde Cardano’nun fiyatının bir sonraki boğa döngüsünde 7,80 dolara yükselebileceğini öngördü. Videoda ayrıca altcoini, piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan ve altcoinin en büyük rakibi Ethereum (ETH) ile karşılaştırdı.

Gambardello’ya göre, Bitcoin yarılanma olayı yaklaştıkça ADA’nın Kilitlenmiş Toplam Değeri (TVL) yaklaşık 179 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Analist daha sonra ETH için TVL’nin önceki yarılanma olayına kadar yaklaşık 400 milyon dolar olduğunu açıkladı. Ve sonrasında kripto para Kasım 2021’de 105 milyar dolara fırladı.

ADA 275 milyar dolara yükselebilir!

Gambardello, ETH’nin piyasada ilk hamle avantajına sahip olduğunu kabul etse de ADA’nın TVL’sinin bir sonraki boğa döngüsünde ETH’nin TVL’sine benzer bir eğilim izleyebileceğini öngördü. Analiste göre, altcoinin TVL’sindeki bu potansiyel artışa, altcoinin fiyatında ve piyasa değerinde de bir artış eşlik edebilir.

Gambardello’nun yükseliş tezinin doğrulanması hâlinde, altcoinin piyasa değerinin ihtiyatlı bir şekilde 275 milyar dolara yükselebileceğini tahmin ediyor. Sonuç olarak altcoin ADA token başına 7,80 dolara ulaşabilir.

ADA

Ayrıca ETH’nin altcoin piyasasındaki baskın konumunun devam edebileceğini ve ETH’nin piyasa değerinin önümüzdeki birkaç yıl içinde 1 trilyon doları aşabileceğini öngördü. Bununla birlikte analist, Cardano bir sonraki boğa piyasasında en iyi performans gösteren olmasa da büyük olasılıkla en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri olacağından emin olmaya devam etti.

Altcoinin piyasa değerinin bir sonraki piyasa döngüsünde 275 milyar dolara tırmanması durumunda, bu Cardano için mevcut fiyatından yüzde 2,500’lük bir kazanç anlamına gelecektir. Basın zamanında, CoinMarketCap’e göre altcoin 0,3113 dolardan işlem görüyordu.

Bu arada, ETH basın zamanında 1,872.72 dolardan işlem görüyordu. Bu, altcoinin son 24 saat içinde ETH’den daha iyi performans göstermesinin ardından gerçekleşti. Ethereum katili, 24 saatte yüzde 3,03’lük bir kazanç elde ederken ETH bu süre zarfında yalnızca yüzde 1,04 yükseldi.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin