İddialı tahmin: Bu altcoin, Bitcoin ve Ethereum'u geride bırakacak!
İddialı tahmin: Bu altcoin, Bitcoin ve Ethereum'u geride bırakacak!

İddialı tahmin: Bu altcoin, Bitcoin ve Ethereum’u geride bırakacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, ADA’nın Bitcoin ve Ethereum’u geride bırakarak dünyanın en büyük kripto para birimi haline geleceğini öngörüyor. Hoskinson, Rare Evo blockchain etkinliğini tahmin etti ve ürününün şu anda geliştirme faaliyetlerinde bir numaralı blockchain olduğunu söyledi.

Hoskinson, blockchain etkinliğinde dinleyicilere, kripto para piyasasındaki gerilemeye rağmen Cardano’nun Kilitli Toplam Değerinin (TVL) %200’ün üzerinde büyüdüğünü söyledi. Büyüyen ADA işlem hacminin Cardano ekosistemiyle birlikte gelişen olumlu faktörlerden biri olduğunu belirtti. Hoskinson’a göre kripto piyasası istihbarat platformu Messari’den olumlu yorumlar almak dikkate değer bir gelişme olarak kabul edilebilir.

Hoskinson’a göre Cardano, mükemmellik arayışıyla büyüyen bir ekosistemi simgeliyor. Cardano’nun büyümesini, özellikle boğa koşuları sırasında genel kripto pazarının karakteristik değişkenliğinden ayırıyor.

Hoskinson’ın konuşmasını analiz eden sunucu, kripto para biriminin kurucusunun sıraladığı başarıları kabul etti. Cardano’nun büyümesini Ethereum ile karşılaştırdı ve ADA’nın, altcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştığı 2021 itibarıyla Ethereum’un büyümesiyle eşleşebileceğini varsaydı.

Sunucuya göre, Cardano’nun piyasa değeri Ethereum’un zirvedeki piyasa değeriyle eşleşirse, bu onu 570 milyar dolara çıkaracaktır. Cardano’nun yaklaşık 62’nin katı olan 9.13 milyar dolarlık mevcut piyasa değeriyle karşılaştırıldığında, 570 dolarlık bir Cardano piyasa değeri potansiyel olarak ADA’nın fiyatını 16,12 dolara çıkaracaktır.

Potansiyel başarının büyüklüğüne rağmen Hoskinson öngörüsünde kararlıydı. Hoskinson’a göre Cardano topluluğu birleşmiş durumda çünkü birbirlerine güvenmenin daha iyi bir yoluna ihtiyaç var. Diğer iddialarının yanı sıra, topluluğun kötü olamayacak bir kurum geliştirmeyi amaçladığını açıkladı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin