Adını Elon Musk'tan alan altcoin sert yükseldi!
Adını Elon Musk'tan alan altcoin sert yükseldi!

Adını Elon Musk’tan alan altcoin sert yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Adını Tesla CEO’su Elon Musk’tan alan köpek temalı para birimi Dogelon Mars (ELON), Ekim ayında OKEx’te listelendikten sonra büyük borsaların radarına girmeye başladı.

Önde gelen kripto ticaret platformlarından biri olan Huobi, bugün şaka temalı kripto para birimini listelediğini duyurdu. Yeterli yatırım hacmi olduğunda spot ticaret de başlayacak.

Tyler ve Cameron Winklevoss tarafından yönetilen kripto para borsası Gemini, bugün ELON’un artık web sitesinde ve mobil uygulamasında kullanılabileceğini duyurdu. Şaka temalı kripto para birimi ABD doları, Kanada doları, İngiliz sterlini ve euro karşısında alınıp satılabiliyor.

Gemini listelenmesi, Winklevoss kardeşler destekli borsanın güçlü yasal uyumluluğuyla bilindiği için ELON için oldukça önemli.

Kasım ayının ortalarında, New York merkezli ticaret platformu, yılın en iyi performans gösteren kripto para birimi olan Shiba Inu’ya da destek ekledi ve bu da Ekim ayında Dogelon’da %4.000’lik devasa bir ralliyi körükledi.

Bir Dogecoin rakibi daha: Dogelon nedir?

Dogelon Mars, Dogecoin çılgınlığının zirvesinde Nisan ayında Ethereum Blockchain’inde piyasaya sürülen bir ERC-20 tokenidir.

Centibillionaire ile hiçbir şekilde ilişkili olmamasına rağmen, ELON önemli bir takipçi kitlesi kazanmayı başardı. Resmi hesabı 322.000’den fazla Twitter takipçisine sahip.

ELON fiyatı son 24 saatte %25 arttı ve bu da piyasa değerini 930 milyon dolara çıkardı. En son artış, tokenin bugün CoinMarketCap’teki ilk 100 kripto para birimi arasına yeniden girmesine izin verdi.

ELON, 30 Ekim’deki 0,00000259 dolarlık zirveden %33,9 düşük bir noktada. Karşılaştırma yapmak gerekirse SHIB, zirveden %55,64 uzakta.

Bu yazıyı kaçırmayın: Çok ucuz ve yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin