Dogecoin balinaları hareketlendi, bu devasa transferler fiyata etki edecek mi?

Dogecoin Vakfı, DOGE için 2022 planlarını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, “iz haritasında” detaylandırıldığı üzere yeni projelerin geliştirilmesiyle faydaya odaklanmaya hazırlanıyor.

Dogecoin Vakfı, ileriye dönük planlarını detaylandıran bir “iz haritası” yayınladı. Yayının merkezinde, projenin topluluk odaklı olduğuna ve tüm paydaşların iyileştirilmesi için yürütüldüğüne dair bir beyan yer alıyor:

“Dogecoin, topluluk odaklı, fikir birliğine dayalı bir açık kaynak projesidir ve yönü, Dogecoin blok zinciri ve ekosisteminin çeşitli projelerine birçok bireysel ve organizasyonel katkıda bulunanlar tarafından şekillendirilmektedir.”

Dogecoin Vakfı faydayı ön plana çıkarmayı amaçlıyor

İlk olarak, benimsemeyi artırmak için GigaWallet projesi var. perakende entegrasyonuna dek Dogecoin Vakfı, yaşlanan masaüstü cüzdanının perakende entegrasyonu açısından vakfı tatmin etmediğini söylüyor. Vakıf bu sorunu çözmek için GigaWallet’te yeni bir API çözümü öneriyor:

“GigaWallet projesi, saniyeler içinde kurulabilen ve bir geliştiricinin herhangi bir ödeme sağlayıcısı ile olabildiğince kolay bir şekilde Dogecoin işlemlerini platformlarına eklemesine izin veren bir düğüm / API çözümü sağlayarak bu boşluğu doldurmayı amaçlayan açık kaynaklı bir girişimdir.”

Vakıf, bir “Anahtarlık Uygulaması ve SDK” aracılığıyla, GigaWallet’in kullanıcıların sahip olduğu Dogecoinlerin velayetini elinde tutmalarını sağlayacağını, böylece mobil uygulamaların kullanıcı anahtarlarını tutmadan işlem yapabilmesini sağlayacağını ekliyor.

Ek olarak, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in rehberliğinde “Community staking” planları var.

Bu fikir ilk olarak Eylül ayı başlarında Buterin, Dogecoin’i bir iş kanıtı (PoW) konsensüsünden bir hisse kanıtı (PoS) modeline geçirmek için Ethereum kodunun taşınmasını önerdiğinde ortaya çıktı.

“Community staking” önerisi böylesine temel bir değişiklikten bahsetmiyor. Ancak bu fikrin, ETH 1.0’ın bir PoW zinciri olarak çalıştığı ve ETH 2.0’ın geliştirilmekte olan bir PoS zinciri olarak stake ödüllerini ödediği Ethereum ile aynı şekilde çalışacağı varsayılıyor. Başka bir deyişle, birlikte çalışan ikili uyumlu sürümler.

Meme coinler gözden düşüyor

Projeler genellikle fiyatın önemini azaltsa da, bir projenin başarısını değerlendirmek için birincil ölçüt olmaya devam ediyor.

DOGE, 2021’e patlayıcı bir başlangıç yaparak 8 Mayıs’taki zirvesinde %15,000’e yakın YTD kazancı sağlarken, o zamandan beri ayılar fiyatta üstünlüğü elinde tutuyor.

0.1543 dolar seviyesi bu gerileme sırasında güçlü bir destek görevi gördü. Ancak Aralık ayının başında, bir kez daha bu seviyeye tehlikeli bir şekilde yaklaşan DOGE, kripto projesine belirgin bir ilgi eksikliği olduğunu gösteriyor.

Dogecoin daily chart
DOGE/USD

Mevcut durum, DOGE sahipleri için Shiba Inu’nun yükselişi nedeniyle daha acı verici hale geldi. Bir noktada, SHIB, DOGE’yi taklit ederek, piyasa değeri sıralamasında DOGE’u geçmeyi bile başardı.

Bunun nedeninin, meme paralarının tükendiği ve onları yükselten trendin solduğu iddia ediliyor. Ancak Dogecoin Vakfı, yatırımcıları geri kazanmak için bir dizi geliştirme projesi aracılığıyla fayda sağlamaya çalışıyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin