Cardano analizi: ADA coin 1,40 doları mı hedefliyor?

ADA fiyat tahmini: Ayılar fiyatı aşağıya götürmek için hevesli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2017 yılında piyasaya “merhaba” diye Cardano, yaklaşık 5 yıllık serüvende demirbaş varlıklarından biri oldu. Zamanla iyi işler çıkaran ekip en değerli 10 varlık arasına girmeyi başardı. ADA topluluğu ise, kripto para biriminden daha fazlasını bekliyor. Ancak ayılar yeterince rahat bırakmıyor gib. ADA fiyat tahmini için göstergeler aşağı yönlü çalışabilir mi? Kısa bir teknik analizle göz atalım. 

Cardano’nun (ADA) fiyatı önceki seansın Perşembe günkü düşüşünü genişletiyor. ADA, 2 Eylül’de rekor seviyeye ulaşıldığından beri büyük bir düşüş trendinde. Ancak yatırımcılar, kritik destek seviyesinin yakınında indirimli satın alma fırsatları arayabilir. Aksine, kritik destek seviyesinin altında bir kırılma, varlığın daha fazla satılmasına neden olacaktır.

ADA coin son durum

ADA fiyat tahmini için kısa göstergeler kadar günlük görünümde önemlidir. Haftalık performansına baktığımızda yüzde 20’ye yakın bir kazancın olduğunu görüyoruz. Fakat halen ATH’den uzak. Ayrıca 1 doların altında ilerleyişine devam ediyor.

ADA/USD, gün içi yaklaşık %2 düşüşle 0,92 dolarda işlem görüyor. Piyasa değerine göre dokuzuncu en büyük kripto para birimi, %30’dan fazla kayıpla 24 saatlik işlem hacmini 1.138.373.617 $’da tutuyor. Diğer yandan Santiment verilerine göre, 100.000 ile 1 milyon arasında token tutan Cardano büyük adresleri, fiyat arttıkça 16.000.000’den fazla ADA satın aldı.

 ADA fiyat tahmini: Düşüş trendi devam ediyor 

ADA fiyat tahmini: Düşüş trendi devam ediyor 

Günlük grafikte Cardano (ADA) psikolojik 1$ seviyesinin altında baskı altında kalmaya devam ediyor. ADA fiyat tahmini için sınır 1 dolar diyebiliriz. Bu psikolojik direnci geçmesi ve üstünde tutunması pozitif olacaktır. 

ADA, Şubat ayındaki en yüksek ATH seviyelerinden yaklaşık %76 değer kaybederken, 2022’nin yeni dip seviyelerini 0,74$ ile test etti. Öte yandan, satın alma emrindeki bir artış, fiyatı test edilen 1$’lık test noktasına geri götürebilir. Ardından, piyasa katılımcıları kaslarını esneterek 50-EMA’yı 1,08 dolardan tekrar ziyaret edecekler.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin