Dikkat çeken iddia: ADA, Bitcoin ve Ethereum'u geride bırakabilir mi?
Dikkat çeken iddia: ADA, Bitcoin ve Ethereum'u geride bırakabilir mi?

Dikkat çeken iddia: ADA, Bitcoin ve Ethereum’u geride bırakabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti ve Cardano (ADA) hayranı Dan Gambardello, ADA’nın bir sonraki boğa piyasasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polygon (MATIC) ve Avalanche (AVAX)’ı geride bırakabileceğini öngörüyor. Gambardello, bu iddiasını desteklemek için bir makaleye atıfta bulunuyor. Bu makale, Endonezya Hükümeti’nin ADA’yı ticarete konu varlıklar listesine dahil ettiğini belirtiyor.

ADA, ticaret listesine dahil olduğunda yükselişe geçebilir

Bu listede ADA’nın yanı sıra SEC’in son birkaç davasında menkul kıymet olarak sınıflandırdığı diğer kriptolar da yer alıyordu. Gambardello, Endonezya’nın Asya’nın kripto başkenti olma hedefi doğrultusunda bu gelişmenin ADA’nın fiyatı üzerinde olumlu bir etkisi olacağına inanıyor.

Gambardello’ya göre, bu ek ticaret hacmi ve ADA’nın benimsenmesi, Ethereum ve diğer önde gelen Layer-1 blok zincirlerinin yanı sıra bir sonraki boğa piyasasında kripto piyasasının lideri BTC’ye göre daha iyi bir performans sergileyen bir “Ethereum katili” olarak ADA’yı mükemmel bir şekilde konumlandıracak. Ayrıca analiste göre, ADA’nın bir meta olarak kabul edilmesi an meselesi haline gelecek.

Gambardello, ADA’nın bir güvenlik olarak kabul edildiği Cardano ekosistemini çevreleyen mevcut hikayede potansiyel bir değişikliğin, Cardano’nun zincir üstü etkinliğinde tutarlı bir artışa yol açabileceğini tahmin ediyor. Cardano’nun bu ayı piyasası döneminde DeFi protokollerindeki Kilitli Toplam Değerde (TVL) tutarlı bir artışla övündüğünü belirtiyor.

Son birkaç ayda Cardano’nun TVL’sinde kademeli bir artış olmasına rağmen, altcoin’in fiyatı CoinMarketCap’e göre 24 saatlik bir düşüş kaydetti. Şu anda ADA’nın fiyatı %3,03 düştü ve 0,2812 dolar seviyesine geldi. Ancak bu son düşüş, ADA’nın haftalık performansını olumsuz etkilemeyi başaramadı ve ADA’nın haftalık kazancı %9,04 oldu.

ADA, dolar karşısında zayıflığının yanı sıra son 24 saatte BTC ve ETH karşısında da düşüş yaşadı. Şu anda ADA, BTC’ye karşı %3,10 ve ETH’ye karşı %2,16 oranında düşüş gösterdi.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin