terra

Terra Luna Classic Binance’den 900 milyon LUNC yakacak! İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Terra Luna Classic önerisi, kripto borsası Binance’in LUNC yakma mekanizmasından çıkarılan topluluk havuzundaki tüm Terra Luna Classic (LUNC) tokenlerini yakmayı amaçlıyor. Binance, LUNC yakma işleminin geliştiriciler için bir topluluk havuzu fonu olarak yeniden düzenlendiğini keşfettikten sonra katkısını yüzde 100’den yüzde 50’ye düşürdü.

Terra Luna Classic, LUNC’un Binance’den yeniden yakılmasını öneriyor

Dikkatli bir tartışma ve hesaplamanın ardından, 11582 sayılı “Binance Müşterilerinin Ücretlerinden Bugüne Kadar Elde Edilen Tüm Lunc’un Yakılması” önerisi oylamaya sunuldu. Öneri, topluluk havuzundan 899.224.538,5 LUNC yakmayı amaçlıyor.

LUNC

İlk oylama, topluluğun teklif konusunda bölünmüş durumda olduğunu gösteriyor. Bazıları, tartışılmakta olan önemli tekliflerin ortasında topluluk havuzundan büyük bir LUNC yığınını yakmanın kötü bir hareket olduğunu savunuyor. Diğerleri ise ahlaki açıdan doğru olanın LUNC’un hemen yakılması olduğunu, ancak bunun haftalık olarak küçük miktarlarda yapılması gerektiğini düşünüyor.

Şu ana kadar teklif yüzde 42 “Evet” oyu alırken yüzde 58 “Veto ile Hayır” oyu aldı. Bu da topluluğun, LUNC’un tamamının topluluk havuzundan yakılmasının harcama tekliflerini etkileyeceğine inandığını göstermektedir. JESUSisLORD ve Classy’s Sphere şu anda öneriyi destekleyen iki doğrulayıcı olurken Happy Catty Crypto, T.MOM ve MoonRunners öneriyi reddetti. En iyi doğrulayıcılar henüz teklif üzerinde oy kullanmadı.

Classy’s Sphere doğrulayıcısından Classy Crypto, topluluk havuzunda 2,2 milyar LUNC ile harcama tekliflerinde 3 milyar LUNC’nin üzerinde olduğunu tweetledi. Binance’in LUNC yakma kampanyasına katkısının bir jesti olarak haftalık 50 milyon yakmayı öneriyor.

Toplam LUNC yanma oranı artıyor

Terra Luna Classic topluluğunun toplam LUNC yakma miktarı, yakma oranı önemli ölçüde arttıkça 65 milyara yaklaşmaktadır. Projeler ve doğrulayıcılar LUNC yakımına yoğun bir şekilde katkıda bulunuyor.

terra

Binance, 32,93 milyar LUNC ile toplam yakıma yüzde 51 oranında katkıda bulunmuştur. Topluluk, Binance’in LUNC yakma mekanizmasının bir sonraki partisinde büyük bir yanma bekliyor. LUNC fiyatı son 24 saatte yüzde 1 yükseldi ve fiyat şu anda 0,000091 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000904 dolar ve 0,0000948 dolar. Ayrıca işlem hacmi son 24 saatte yüzde 65 artarak ilginin arttığına işaret etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin