Aave fiyat artışıyla yatırımcıları şaşırtıyor! Ralli nereye kadar devam edebilir?
Aave fiyat artışıyla yatırımcıları şaşırtıyor! Ralli nereye kadar devam edebilir?

Aave fiyat artışıyla yatırımcıları şaşırtıyor! Ralli nereye kadar devam edebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Karışık bir fiyat artışı gören daha geniş kripto ekosistemiyle birlikte DeFi kredi kuruluşu Aave, %29’luk parabolik bir büyüme yaşadı.

Dijital para birimi ekosistemi bugün karışık bir tepki alıyor ve kripto piyasası değeri %0,10 düşerken, merkezi olmayan borç verme protokolü Aave, şu anda altcoin momentumuna öncülük ediyor.

Aave fiyat artışı ve olası tetikleyiciler

Aave, son 24 saatte parabolik %29,04’lük bir büyüme kaydettikten sonra, bu yazıyı yazarken 74,46 dolarlık bir spot fiyatla işlem görüyor. Kripto para birimi, geçen ay %45’ten fazla arttığı kazanımlarını genişletti. Şu anda Aave, son fiyat rallisinden en çok faydalananlardan biri ve şimdi geçmiş yılda yaşanan kayıplarını telafi etmeye çalışıyor.

Bu büyümenin tetikleyicisi, protokolün V3 motoruyla ilgili inovasyonunu ikiye katlamasıyla oldukça yakın. Geçen hafta boyunca Aave, kullanıcıların nakit enjekte edebilecekleri veya likidite sağlayabilecekleri varlıkların sayısını artırmak için bir adım attı.

Aave ayrıca, platformun kullanımını kullanıcılar için daha sorunsuz hale getiren bir dizi yükseltme kaydetti.

Aave’nin merkezi olmayan borç verme teklifi, borsalar ve memecoin’ler gibi diğer nişlerle karşılaştırıldığında daha geniş sektörde sınırlı rekabet gördü.

İlk hareket avantajı

Aave, Merkezi Olmayan Finans (DeFi) alanındaki ilk borç verme platformlarından biridir ve tutarlılığı ve ilk hareket avantajı, birçok kullanıcının dikkatini çeken bir protokol olarak konumlandırmıştır.

Platform, zamanın testinden geçti, Ethereum ile birlikte Proof-of-Work (PoW) sisteminden Proof-of-Stake’e (PoS) geçiş yaptı ve stabilcoin GHO’nun ve yeni sürümlerinin piyasaya sürülmesiyle borç verme konusundaki yeniliklerini korudu.

Ethereum ile olan sağlam ilişkileri, onu en güvenilir ve sağlam likiditeye sahip borç verenlerden biri haline getirerek, diğer zincirlerde barındırılan borç verme girişimlerine karşı üstünlük sağladı.

Aave, bu yılın başından bugüne kadar %43’ten fazla değer kazandı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin