featured

Bitcoin rallisini kaçıranlar için 5x ve 10x potansiyeli lider altcoinler ve yeni projeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri: Kripto para fiyatları Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesini aşması ile karışık bir seyir izlemeye başladı. Lider dijital varlık 72 bin dolarlık seviyeyi aştıktan sonra 73,23 dolara ulaşarak yukarı yönlü ilerlemeyi sürdürdü. Son bir günde fiyatı yüzde 1,97 yükselen kripto para, artan işlem hacmi ve piyasa değeri ile 80 bin dolara yaklaşmaya başladı. Bitcoin fiyatındaki yükseliş yeni satın alma fırsatları sunarken altcoinlerin birçoğu sabit kaldı ya da fiyatında çok az bir değişik gösterdi. Bu durağan piyasa şartları ile birlikte bu altcoinler, 5x ile 10x arasında bir ralli yapabilecek potansiyel taşıyor.

Yükselme potansiyeline sahip bu altcoinler arasında Ethereum, Solana ve Ripple yer alırken yeni çıkan projeler de dikkat çekiyor ve Bitcoin Minetrix ve Green Bitcoin iyi bir alternatif proje olarak en az 10x büyüme potansiyeli taşıyor.

Ethereum, Dencun yükseltmesi ile büyüyor!

Ocak ayından bu yana devamlı bir yükseliş çizgisinde hareket eden Ethereum altcoini, son bir ayda yüzde 52’lik bir büyüme sergiledi. Varlığın fiyatındaki yükseliş hareketi Dencum yükseltmesi ve ETF beklentileri etrafında artan piyasa duyarlılığı ile desteklendiği için önümüzdeki çeyrekte de büyüme potansiyeli taşıyor. Özellikle ağın daha verimli ve ucuz çalışmasını sağlayacak olan 13 Mart’ta gerçekleşmesi beklenen yükseltme, Ethereum etrafındaki iyimserliği yükseltmiş durumda. Bu gelişmelerin işlem hacmini yükselteceği ve artan yatırımcı ilgisi ile ETH’nin yeni zirvelere ulaşacağı öngörülüyor.

ETH 1 günlük fiyat grafiği

Son iki yılın en yüksek seviyesini gören ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4,737 dolara doğru ilerleyen ETH, dalgalı bir seyir izlemesine rağmen 4000 doların üzerinde tutunmayı başardı. Güçlü bir tutunma sergileyen ve yeni yükseltmeler ile desteklenen tokeninin önümüzdeki çeyrekte 5000 doların üzerinde çıkabileceği düşünülüyor.

Bitcoin Minetrix fiyat artışına doğru ilerliyor

Nisan ayında gerçekleşecek olan Bitcoin yarılama etkinliği ve madencilik ile yakından ilgili olan Bitcoin Minetrix altcoini, güvenli ve gelişmiş madencilik çözümleri ile yatırımcıya yeni bir bakış açısı sunar. Geleneksel madenciliğin güvenlik, teknik bilgi ve ağır donanım gibi sorunlarına karşı basit bir kullanıma sahip olan Minetrix, önümüzdeki 10 yıl boyunca sorunsuz madencilik yapmaya imkân veriyor. Minimum teknik bilgiyle her yatırımcının kullanımına açık olan BTCMTX tokeni, giriş kolaylığından maliyet verimliliğine kadar birçok açıdan avantaj sağlar.

Bitcoin Minetrix Satın Al

En iyi ön satışlar arasında yer alan ve güncel fiyatı 0,014 dolar olan BTCMTX tokeni, listelenme sonrası fiyat artışıyla en az 10x kazanç sağlayacak potansiyele sahip. 3 gün sonra fiyat artışına gidecek olan token; Ethereum, USDT ve kart ile satın alınabilir.

Solana fiyatı 200 dolarlık ralli için hazır

Blockchain ağındaki gelişmeler ile Ethereum’u geride bırakan Solana altcoini, geçtiğimiz ekim ayından bu yana sürekli yükselişini sürdürdü. Bu yazının yazıldığı sırada 155 dolarlık kritik destek seviyesinin üzerinde tutunan ve beş ayın en yüksek zirvesinde yer alan SOL altcoinin işlem hacmi yüzde 5’in üzerinde artış gösterdi.

Alım baskısı altında olan varlığın bir süre bu seviyelerde işlem göreceği ve ardından fiyatta bir canlanma yaşanacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte varlık etrafındaki Pantera şirketine dair alım söylentileri ve FTX borsasından SOL satın alma haberleri önemli gelişmeleri tetikleyebilir ve SOL coinin 200 dolara doğru bir ralli yapmasını sağlayabilir.

Green Bitcoin yenilikçi bir proje

Yeni bir proje olarak piyasa sürülen ve Bitcoin ile Ethereum’u ortak bir ağda birleştiren Green Bitcoin projesi, Bitcoin’in karbon ayak izine karşı oluşturuldu. Çevre dostu bir bakış açısına sahip olan ve enerji ihtiyacını düşüren GBTC token, BTC fiyatını haftalık oyunlar ile tahmin etmeye dayanıyor. Oyunlaştırılmış staking mekanizması ile her hafta yeni bir mücadele sunarak kullanıcının ilgisini çekerek token kazanma avantajı sunar.

Green Bitcoin Satın Al

GBTC token, aynı zamanda çevresel bir etki olmadan doğayı korumaya yönelik gerçekçi bir tutuma sahiptir. Ayrıca ön satış aşamasında düşük fiyat avantajları ile satın alınabilecek olan proje, 3,856,754.5 dolarlık birikim toplayarak gücünü gösterdi. Güncel fiyatı 0.8782 dolar olan ve listelenme sonrasında fiyat artışı gösterecek olan token; ETH, USDT ve kart ile alınabilir.

Ripple (XRP) altcoini 2 doları hedefliyor!

11 Mart Pazartesi önemli bir atılımla 0,57 dolardan 0,74 dolara doğru hızlı bir artış gösteren XRP, Tanrı Mumu denilen grafik ile karşı karşıya. Kripto para grafiklerinde tersine dönüşün bir işareti olarak kabul edilen bu grafik oluşumu, analistler tarafından önemli bir dalgalanmanın işareti olarak yorumlanıyor. 0,74 dolarlık seviyeden hafif bir dalgalanma göstermesine rağmen yükseliş etkisi altında olan varlığın fiyatını yeniden önemli bir ralli ile 2021 yılındaki seviyelere taşıyabileceği düşünülüyor.

altcoin
1 günlük XRP grafiği

Son olarak XRP atcoinin fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 0,69 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca işlem hacmi yüzde 56’lik bir gerileme gösterdi. Aylık bazda bakıldığında ise yüzde 32’lik bir artış gösteren varlığa yönelik iyimser tahminler XRP’nin önümüzdeki çeyrekte büyüme kaydedeceğini düşündürüyor.

 

coinpedia


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin