featured

Raoul Pal, nisan ayından önce biriktirilecek en iyi altcoinleri açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri: Kripto para piyasası yükseliş içindeyken Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesini geride bıraktı. Lider dijital varlık, son 24 saate dalgalı bir seyir izleyerek 72,700 dolar 71,400 dolar arasında inişli çıkışlı bir seyir izledi. Bunun yanında ikinci en büyük dijital para olan Ethereum, 4 bin doları geçerek rekor seviyelere ulaştı. Bununla birlikte yaklaşan Bitcoin yarılanma etkinliği, dijital varlıklarda fiyat artışlarına yönelik beklentileri daha da arttırmış durumda.

Piyasadaki genel hareketlerin yanında teknoloji şirketi Real Vision’un kurucusu Raoul Pal, Bitcoin ve altcoinlere yönelik tahminlerini paylaştı. Youtube kanalı Savvy Finance’de konuşan Pal, 2024-25 boğa piyasasında rekor bir yükseliş beklediğini açıklayarak bu sezon yükselecek altcoinleri ele aldı. Raoul Pal, kripto para piyasasına yönelik beklentilerini dile getirirken Ethereum Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini ve Solana’nın giderek güçlendiği bir dönemi öngördüğünü dile getirdi.

2024 yazı, kripto para yazı olacak!

Kısa bir süre önce popüler finans kanalına verdiği röportajda, kripto piyasasına dair beklentilerini anlatan Pal, önümüzdeki dönem için oldukça olumlu tahminlere sahip olduğunu açıkladı ve önümüzdeki boğa koşusunun şu ana kadarki en büyük ralli olacağını dile getirdi. Pal, tüm kripto para endüstrisi konusunda son derece iyimser. Çünkü CEO, bu yaz kripto alanındaki büyüme potansiyeli ile küresel likidite, iş döngüsü ve yükseliş trendi gibi faktörler arasında derin bir korelasyon olduğunu ve bunların kripto varlıkları desteklendiğini düşünüyor.

Mevcut piyasa koşullarına ek olarak zaman zaman geri çekilmelerin yaşanacağını ancak küresel ekonomik trendler ile güçlenecek olan dijital varlıklara olan talebin artmaya devam edeceğini açıkladı. Merkez bankalarının niceliksel genişleme önlemleri ile enflasyona karşı kendini korumak isteyen yatırımcı alternatif varlıklara yönelecektir. Bu alternatif varlıkların ise geleneksel piyasalara karşı güç kazanan kripto paralar olacağına inanıyor.

Bu altcoin Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek

Raoul Pal, mevcut piyasa koşullarını açıkladıktan sonra Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek olan Ethereum ve Solana altcoinlerini ele aldı. Her iki altcoinin kripto para piyasası üzerinde dönüştürücü bir etkisi olacağını ima etti.

Ele aldığı üç dijital varlık için fiyat tahminlerinden bulunan Pal, Bitcoin için 200.000 doların uzak bir hedef olmadığını dile getirdi. Bu tahminin sonunda ise BTC’nin 1 milyon dolara ulaşabileceğini düşünüyor. Ocak ayından bu yana büyük ses getiren BTC ETF’leri için önemli girişlerin yaşanacağını da dile getiriyor. Son olarak Pal, Bitcoin’in ilerleyen piyasa şartlarında öngörülebilir bir model içinde olduğuna dair görüşlerini paylaştı.

altcoin
1 haftalık ETH fiyat grafiği

Ethereum ve Solana altcoinleri için de iyimser tablolar çizen CEO, her iki varlık için de önemli kazançlar öngördü. ETH’nin boğa piyasasında Bitcoin’i takip edeceğini öngörüyor. 2020’de yaşanan yükseliş eğilimine benzer bir grafiğin oluştuğunu açıkladı ve ilerleyen aylarda varlığın önemli kazanımlar elde edebileceğini işaret ediyor. Ethereum için oldukça önemli olan ETF’lerin de kritik rol oynayacağının altını çizdi.

Solana için benimsenme eğrisinin yukarı yönlü hareket ettiğini sözlerine ekledi. Yukarı yönlü eğilimin devam etmesi hâlinde SOL küçük bayrak modeli denilen yükseliş grafiğinde tırmanışın süreceğini açıkladı. CEO, yaptığı analistlere dayanarak altcoinler hakkında yaptığı tahminlerin beklediği gibi ilerlediğini düşünüyor.

Spekülatif varlıklara yer verin!

Bitcoin ve Solana gibi varlıkların yanı sıra meme coinleri de ele alan CEO Pal, boğa koşusunun henüz çok başında olduğunu ve yükselişin süreceğini açıkladı. Henüz ilk aşamalarında olan rallinin çok sayıda yukarı yönlü fırsat getirebileceğini dile getirdi. Ayrıca tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkan BTC’nin sonraki hareketleri ile piyasayı etkileyeceğini açıklayan Pal, portföyünün yüzde 5’lik bir kısmını meme coinlere ayırdığını açıkladı. Bu en iyi meme coinler arasında köpek temalı WİF, DOGE, SHIB gibi varlıklar olduğunu söyledi. Bununla birlikte meme coin yatırımında makul olunması gerektiği ve abartılmayacak bir düzeyin spekülatif varlıklara ayrılması gerektiğini tavsiye ediliyor. CEO Raoul Pal’un belirttiği gibi kripto para piyasası nisanda önümüzde yaz ayında önemli atılımlar sergileyebilir. Yaz gelmeden ele alınması gereken yeni çıkan coinlerden biri olan Green Bitcoin de yüksek potansiyeli varlıklar arasında.

Nisan’dan önce yeni bir fırsat: Green Bitcoin

Bitcoin’e çevreci bir bakış açısı getiren doğa dostu yeni dijital varlık Green Bitcoin, oyunlaştırılmış staking mekanizmasıyla fark yaratır. Bitcoin fiyatını tahmin ederek ödül kazanmaya imkân veren proje, üstel ödülleri ve token kazanma avantajları ile yatırımcıya her hafta yeni şanslar tanır.

Green Bitcoin Satın Al

Çevresel bir etki olmadan Bitcoin fiyatı üzerinden gelir elde etme amacıyla geliştirilen Green Bitcoin projesi, doğayı korumaya yönelik gerçekçi bir tavır sürdürür. Ayrıca Bitcoin ve Ethereum’u ortak blockchain ağında birleştirerek önemli bir atılıma imza atar. 

Ön satış aşamasında olan ve toplam gelirinin yüzde 20’sini staking ödüllerine ayıran proje, 3 milyon USDT topladığını duyurdu. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Green Bitcoin projesi, yeni bir etaba geçmek üzere ve 4 gün sonra yeni etap başlamış olacak. Güncel fiyatı 0.8402 dolar olan ve listelenme sonrası fiyatı yükselecek olan token; ETH, USDT ve kart ile satın alınabilir.

coinpedia

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin