Son düşüşle beraber Ethereum için alım fırsatı mı doğdu? Analist açıkladı
Son düşüşle beraber Ethereum için alım fırsatı mı doğdu? Analist açıkladı

23 Eylül Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu ayın başında 500 dolara dayanan Ethereum fiyatı, sonrasında bir düzeltme trendi başlattı. Ancak uzmanlara göre kripto para biriminin temelleri hayli sağlam. Fiyat grafiğine göre ayılar sürücü koltuğunda olsa da son birkaç günde çıkan haberler ETH’yi orta vadede destekleyebilir.

Ethereum 2.0 bir oyun değiştirici olacak

İlk olarak ETH 2.0 için devrim niteliğinde bir yenilik olduğunu söyleyebiliriz. 2020’nin son çeyreğinde çıkması beklenen geliştirmenin yine de yeni bir gecikmeyle karşılaşabileceği söyleniyor.

Homestead’den Konstantinopolis’e kadar neredeyse tüm geliştirmeler, ekibin ihtiyatlı yaklaşımı sebebiyle ertelemelere maruz kaldı. Ethereum’un ikinci sürümüne giden yolun da güvenlik ve sorunsuz işlevsellik için temel katmana dayandığı düşünüldüğünde bu gecikmeler hiç sürpriz olmadı.

Son haberlere göre ise ETH 2.0’ın beklenenden daha erken gelebilmesi söz konusu. Söylentiler kasım ayını işaret ediyor. Bundan önce, Spadina ve Medalla’nın Rocket Pool 2.0 beta lansmanı yapılacak.

Ethereum fiyatı, 21 Eylül’deki derin kayıplardan sonra hâlâ baskı altında. Fiyatlar konsolidasyon altında kalsa da gradyan negatif, zayıflık ve yakın vadede daha fazla kayıp olasılığını işaret ediyor.

Günlük grafikte Ethereum fiyatı 5 Eylül’ün en yüksek seviyelerinden sıçradı. Fiyat orta BB ve 360 doların altında seyrettiği sürece, ilk destek 320 dolarda yüzde 61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesinde duruyor. Bu işaretin altındaki herhangi bir kırılma, yeniden testte ETH fiyatlarının 250 dolara düştüğünü görebilir.

23 Eylül Ethereum fiyat grafiği
23 Eylül Ethereum fiyat grafiği

ETH/USD teknik göstergeleri

  • Bugünün pivotu 343 dolar.
  • Destek 339 ila 320 ABD doları arasında. Direnç ise 350 ile 365 dolar arasında.
  • Trader’ların yüzde 89’u net long, yüzde 11’i net short.

Bu arada rekor sayıda Ethereum sözleşmesi cuma günü sona erecek. Fiyatı nasıl etkileyeceğini merak edenler için detaylar buradaki yazımızda.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin