22 Ocak Ethereum analizi: ETH fiyatı nereye gidiyor?
22 Ocak Ethereum analizi: ETH fiyatı nereye gidiyor?

22 Ocak Ethereum analizi: ETH fiyatı hangi yöne ilerliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kıdemli analist Dmitriy Gurkovskiy’nin günlük Ethereum analizi ile devam ediyoruz. Uzman analist ETH fiyatı için gelecekte beklediği durakları açıkladı.

Ethereum analizi: ETH fiyatı düşüş eğiliminde

Günlük grafikte, Ethereum tekrar hareketli ortalamalar arasında işlem görüyor ve bu da azalan bir eğilim gösteriyor. İlk hedefi 130 dolar olarak görülen ETH’nin bu seviyelerden düşmesi beklenebilir.

Bu olası hareketi doğrulamak için bir başka sinyal, fiyatın azalan direnç çizgisinden geri sekmesi ve azalan kanalın üst sınırını test etmesi. Düzgün bir yükseliş hareketi başlatmak için paritenin 202 doları kırması, böylece yukarıda belirtilen kanalı da aşması gerek. Şimdiye kadar düşüş baskısı sürüyor.

H4 tablosunda görebileceğimiz gibi, çift Baş ve Omuzlar ters paterni oluşturuyor, bu da mevcut seviyelerden 138 dolardaki desteğe düşme girişimini gösteriyor. Bu “düşüş” senaryosunu doğrulayan bir başka şey de Göreceli Güç Endeksi’nde yükseliş trendi çizgisinin kırılması.

Ticaret fikri, ters paterninin tamamlandığını belirtmek için 156 dolarlık bir kırılma ile de doğrulanabilir. Ancak fiyat 180 dolar ve bu fiyat kırılırsa bu senaryo artık geçerli olmayabilir. Bu durumda, ters patern iptal edilecek ve ETH fiyatı yukarı doğru işlem görmeye devam edecektir.

coinspeaker


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin