featured

Ocak ayında izlenmesi gereken en iyi altcoinler ve fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri- Bu yıl, kripto piyasası yoğun spekülasyonlar, yasal yaptırımlar ve çalkantılı olaylarla birlikte önemli bir büyümeye tanıklık etti ve toplam değerini yaklaşık iki katına çıktı. Mayıs 2022’nin başından bu yana en yüksek seviyeye ulaşan toplam kripto piyasa değeri, basın saatine göre 1.61 trilyon dolara ulaştı.

TOTAL piyasa değeri analizi

2023 yılında Tradingview’dan alınan verilere göre TOTAL piyasa değeri yüzde 113 büyüme kaydetti. Şu anda 1.73T seviyesi kritik değer olarak alındı ve yılbaşından önce bir geri çekilmeye karşın yeni yılda yükselişin hızlanacağı ve kritik seviyenin üzeri çıkacağı düşünülüyor.

Kripto para piyasasındaki bu büyümede Bitcoin kadar altcoinlerin de etkisi var. Çünkü Bitcoin’in fiyatındaki artışa karşı satıcıların sürekli savunması, artan talep ve çift haneli büyük fiyat artışlarıyla durumdan yararlanan birçok altcoin için yükseliş yolunu açtı. Özellikle kripto piyasa değeri, birçoğu büyük çift haneli kazançlar yaşayan yeni altcoinler tarafından yönlendirildi. Bitcoin hariç toplam kripto para piyasası değeri güncel verilere göre 78.5 milyar dolar. Geçtiğimiz yıl aralık ayından bu yana bir yıl içinde yüzde 79’lük bir yükseliş kaydeden altcoin piyasasında önümüzdeki yıl en temel hedef 1 trilyon dolar olarak ele alındı.

altcoin
BTC hariç 1 yıllık kripto toplam piyasa değeri

Ocak ayında BTC yönelik iyimser tahminler ve ETF kararıyla birlikte, yatırımcılar getirilerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlayarak yüksek volatiliteye sahip altcoinlere artan bir ilgi gösteriyor. Bununla birlikte 2023 yılındaki yükselişlerini esas alarak ocak ayında kazanç sağlama potansiyeli yüksek altcoinleri inceledik.

1. Chainlink (LINK) ocak ayında hızlı toparlanabilir

2024’ün yüksek potansiyeli altcoinlerinden biri olan Chainlink’in son düşüşü, alıcıların 2024’teki boğa koşusu öncesinde daha fazla birikim yapmaları için kârlı bir fırsat olabilir. Bir yıl içinde yüzde 117 oranında bir büyüme kaydeden LINK fiyatı, şu anda bir satış baskısı dalgasını tetiklemeyi amaçlayan ağır bir düşüş yaşıyor.

1 yıllık LINK fiyat grafiği

Son güncel verilere göre Binance üzerinden gerçekleştirilen balina hareketleri LINK fiyatında önemli bir birikim göstergesi olarak ele alındı. Chainlink için potansiyel bir artışı destekliyor ve ocak ayında tekrar 17-20 dolar direnç bölgesine meydan okumak için bir toparlanma başlatabilir.

2. SOL ve BONK yükselişi umut vadediyor

Son bir yılda yüzde 900’ün üzerinde artış gösteren SOL, kısa süre önce 110 dolar seviyesinin üzerinde bir retle karşılaştı ve 4 saatlik fiyat grafiğinde EMA20 trend çizgisinin altına geriledi, ancak yüzde 23,6 Fibonacci düzeltme seviyesinden bir toparlanmayı tetikleyebilir. Böyle bir durumda SOL fiyatı ocak ayında direncini 125 dolarda kırmayı hedefleyebilir ve 160 dolar bariyerine kolayca erişebilir.

1 yıllık SOL fiyat grafiği

Solana’nin meme parası Bonk, fiyatı ise 0,0000123 dolarlık kritik bir destek seviyesine doğru büyüme gösterdi ve boğalar EMA20 trend çizgisinin üzerinde bir toparlanma hedefliyor. Boğalar bu destek seviyesini başarıyla savunursa BONK önümüzdeki birkaç gün boyunca 0,000019 doların üzerinde konsolide olabilir.

3. Injective (INJ) fiyatı, Helix hamlesi ile yükselişte!

Altcoin listelemesinde 29. sırada yer alan INJ’nin fiyatı bu yıl yüzde 2700’ün üzerinde etkileyici bir kazançla 2023’ün en çok kazananlarından biri oldu. Son bir haftadır da fiyatında yükselme görülen INJ fiyatı, merkezi olmayan borsası Helix’in lansman öncesi token vadeli işlemlerini uygulamaya koyması ile yükselişe geçti ve 34 dolarlık acil destek seviyesini aşarak 38 dolardan işlem görüyor.

1 yıllık INJ fiyat grafiği

Ocak ayında INJ fiyatının 45 dolarlık direnç seviyesine yaklaşma potansiyeli var. Bu seviyeyi aşmayı başarırsa, alıcıların fiyatı 2024 için tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştırma olasılığı var.

4. Ethereum (ETH) altcoini yeni zirveleri hedefliyor

Eter fiyatı şu anda formasyonun direnci ve sırasıyla 2.500 ve 2.300 dolarlık desteği içinde seyrediyor. Bununla birlikte, satıcıların direnci 2.400 dolar civarında güçlü ve EMA20 trend çizgisinin altına gerilemeye yol açıyor. SEC’in ETF kararı öncesinde yükselen destek hattını savunmayı hedefliyor.

Boğaların bunu başarması hâlinde, ETH fiyatı yukarı yönlü seyrine devam ederek 2.500 dolar civarını hedefleyebilir. Ocak ayında SEC’den gelecek bir yükseliş haberi ETH fiyatını 3 bin dolara doğru fırlatabilir.

5. Meme Kombat 6 milyona doğru ilerliyor

Altcoinlerin yanı sıra ocak ayında büyüme potansiyeli olan token seçeneklerinden biri de Meme Kombat oluyor. Ön satışlarla oldukça yüksek rakamlara ulaşan Meme Kombat projesi, kısa bir süre içinde 5.500 milyon dolar topladı ve ocak ayında da büyümeyi sürdürecek. MK, yatırımcılarına hem eğlenceli bir şekilde bahis yaparak hem de staking alternatifleri ile kazanç sağlama olanağı sunuyor. Ayrıca MK tokeni, staking yaparak 112 AYP kazanma imkanına da sahip.

https://twitter.com/Meme_Kombat/status/1741218513396613239

Güncel paylaşımlarına göre toplam arzının yaklaşık yüzde 50’sini ön satışa ayıran proje, kalan yüzde 30’u staking ve savaş ödüllerine dağıtılıyor. Meme Kombat fiyatı bir sonraki fiyat artışında 0,279 dolardan satışa sunulacak. Büyümeyi sürdüren Meme Kombat, ETH ve USDT ile satın alınabiliyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin