featured

Kripto piyasasında yeni yıl, yeni fırsatlar: 2024 yılı için yüksek potansiyele sahip olan token’lar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası oldukça dalgalı geçen 2023 yılını geride bırakıyor. Yeni yılın yeni fırsatlar doğuracağı göz önüne alındığında popüler kripto analisti Michael van de Poppe, 2024 yılında takip edilmesi gereken kripto para birimlerini paylaştı.

Kripto para piyasası yeni yıla hazır

Artan düşüş baskısına rağmen boğalar satış baskısını hafifletmeyi başarıyor. Ancak düşüş eğilimini tersine çevirebilecek bir güce henüz erişemediler. Bu nedenle, token’lardaki volatilite hızla artarken, piyasada önümüzdeki birkaç gün boyunca yatay bir eğilimin hâkim olması ihtimali söz konusu. Dolayısıyla bu dönem birikim yapmak için doğru bir zaman olabilir. Bunun ışığında Michael van de Poppe yüksek potansiyelli altcoin’lerin neler olabileceğini paylaşıyor.

Ethereum (ETH)

Piyasaların yeni yıllık ticarete girmesiyle birlikte, Spot Bitcoin ETF’nin onaylanması beklenti ivmenin boğalara doğru olduğunu gösteriyor. Piyasa lideri olan Bitcoin güç kazanırken, en büyük altcoin olan Ethereum fiyatı da da artan güç işaretleri gösteriyor. Analist, PoW’dan PoS’a geçişin ardından temel benimsemenin artmasının beklendiğine inanıyor. Bu nedenle ETH fiyatı deflasyonist bir varlık olduğundan değerinin altında kalmaya devam ediyor. Ayrıca Bitcoin’e karşı Ethereum da dibe vuruyor. Bu nedenle popüler analist, Ethereum’un yılın ilk çeyreğinde iyi bir performans gösterebileceğine inanıyor.

kripto para

Arbitrum (ARB)

Analist, yalnızca Ethereum’a değil tüm ekosisteme yatırım yapmanın kârlı olabileceğini düşünüyor. Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Arbitrum, Ethereum’un eksiklikleri üzerinde çalışan platformlar arasında yer alıyor ve bunların başında da ölçeklenebilirlik geliyor. USDT ile ARB fiyatı önemli bir hamle yapmadı ancak altcoin, Bitcoin karşısında yükselişe geçti. Bu nedenle analist, paritenin yeterince yüksek zirveler yapmaya başlayabileceğine ve 2024’te daha yüksek bir getiri sağlayabileceğine inanıyor.

Optimism (OP)

Optimism fiyatı halihazırda muazzam bir yükselişe tanık oldu. Bu da kripto para biriminin satın alınmasında bir miktar risk bulunduğunu gösteriyor. Bu nedenle OP fiyatı küçük bir geri çekilmeye ve likidite bölgesine girmeye hazır olabilir. Bu beklenen bir şey olduğu için sürpriz niteliği taşımıyor. Ancak analist, kayda değer bir artışın takip edebileceği bu bölgenin daha fazla OP biriktirebileceği bir bölge olabileceğine inanıyor.

Chainlink (LINK)

Chainlink, piyasada oldukça uzun süredir var olan kripto para birimleri arasında yer alıyor. Gözde altcoin’in fiyatı 2021 yılında devasa bir yükseliş sergilemişti. Popüler analist, LINK fiyatının piyasa lideri Bitcoin’e karşı önümüzdeki günlerde daha fazla güç kazanması beklemesi sebebiyle DeFi alanının 2024 yılında gelişmesini bekliyor. Halihazırda daha yüksek ve daha düşük seviyelere ulaşan LINK fiyatı şu anda kritik direnç noktasına yaklaşıyor. Eğer token 0,00044 BTC direnç noktasını aşarsa yeni bir yukarı yönlü hareket başlayabilir.

SUI (SUI)

SUI fiyatı şu anda güçlü bir şekilde sürdürülemeyebilecek önemli bir yükselişe işaret etmeye başladı. Piyasa oldukça yeni bir token olması sebebiyle kripto analistleri, onu piyasada yeni olmanın doruklarına ulaşmayı başaran 2021’in Phantom, Avalanche ve Polygon gibi diğer rakiplerine benzer buluyor.

Bonus: Sponge V2

sponge presale.png

Kripto para piyasası büyümeye ve gelişmeye devam ederken, yatırımcıların ilgisi de her geçen yıl artıyor. Bunun hâlâ yalnızca bir başlangıç olduğu düşünüldüğünde çıkışa hazırlanan projeler ilgi oldağı hâline gelmiş durumda. İşte, bu projelerden birisi de 2023 yılında büyük bir dikkat çeken SpongeV1 token’ının ardından sahneye çıkan SpongeV2 olabilir.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

SpongeV2, adeta kripto evreninde bir devrim niteliği taşıyan Sponge V1’in bir sonraki evresi olarak karşımıza çıkıyor. Bu proje, alışılagelmişin dışında, yenilikçi bir “Stake-to-Bridge” (Stake ile Köprü) mekanizmasıyla işliyor. Yatırımcılar SPONGE token’larını stake edilerek SpongeV2 token’ları kazanma şansına sahiptir.

Bu projenin bir parçası olmak ise oldukça kolay. SpongeV2 token’larına sahip olmak isteyen yatırımcılar, bunları resmi web sitesinden satın alabilir. Buradan satın alınan token’lar otomatik olarak V2 havuzuna stake edilir. Staking yapılan V1 token’ı kadar V2 token’ı kazanma imkanı sunuluyor. Staking dönemi sona erdikten sonra, SPONGEV2 token’ları resmi web sitesinden talep edilebilecek.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

Genel olarak bakıldığında 2024 yılı kripto para piyasası için kârlı bir yıl olabilir. Bu nedenle, piyasaya giriş yapmak isteyen yatırımcılar yeni yıl öncesinde portföylerini genişletebilirler. Yine de kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu yüzden yüksek riske sahip olduğunu akılda tutmak önemlidir. Dolayısıyla yatırımcılar yalnızca riske atabilecekleri kadar bir miktarla işlem yapmalıdır. Zamanlamanın da önemli bir unsur olduğunu bilerek, doğru zamanda doğru işlemler yapmanın kârınızı maksimuma çıkarabileceğini unutmayın.

Coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin