featured

18 Mart haftası takip edilecek az bilinen 4 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri: Kripto para piyasası Bitcoin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından yaşanan düzeltme ile birlikte bir miktar yavaşlama gösterdi. Birçok altcoin küçük piyasa düşüşleriyle kayıplar yaşasa da bu altcoinler yakın bir zamanda yeniden büyüme potansiyeli taşıyor. Özellikle varlık girişlerinde artışla birlikte yüksek bir ilgiyle işlem görmeye devam eden altcoinler, direnç noktalarında tutunmayı başararak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmaya hazırlanıyor. Mart ayı sona ermeden yükselme potansiyeli taşıyan altcoinler arasında Render, Bittonser, LEO gibi az bilinen varlıklar ve piyasaya yeni çıkan Dogecoin20 gibi meme coinler bulunuyor.

Render: RNDR token yeni zirvelere ulaşabilir

Son bir haftadır yaşadığı düzeltmeler ile yükselmesi beklenen tokenlerden biri olan Render, bir süredir 5,76 dolar ile 7 dolar arasında inişli çıkışlı bir seyir izledi. Buna karşın mart ayının ilk haftasından itibaren yükselişe geçen varlık 6,95 dolarlık seviyeden 12,7 dolar seviyesine ulaştı ve iki gündür nötr bir çizgide hareket etmeyi sürdürüyor. Son bir ayda piyasadaki iyileşmenin de etkisiyle yüzde 102 yükselen RNDR token, son 24 saat içinde 10,79 dolar ile 12,78 dolar arasında dalgalı bir hareket izliyor. İşlem hacmi yüzde 50 artan varlık, yatırımcının ilgisiyle karşı karşıya.

Render 1 haftalık fiyat grafiği

Render teknik analizine bakıldığında MACD göstergesi kırmızı histogramda yer alıyor ve bu da satış baskısında azalmayı gösterir. Hareketli ortalamalar ise yükseliş ivmesini destekliyor ve önümüzdeki dönemde altcoin için olumlu bir fiyat hareketinin başlangıcı olarak ele alınabilir. Piyasada yükselişin devam etmesi hâlinde RNDR token yüzde 10’luk bir yükselişle yeni zirvelere ulaşabilir ve 12,73’luk seviyeyi yeninden geçebilir. Bir geri çekilme halinde ise 10 doların altını yeniden ziyaret edebilir.

Dogecoin20: 100x büyüme potansiyeli ile şaşırtıyor

Yeni bir meme coin olarak piyasaya çıkmaya hazırlanan Dogecoin20, popüler meme parası DOGE’un nihai bir yükseltmesi olarak lanse edilir. DOGE’dan en önemli farklı ise sabit arza dayalı bir varlık olmasıdır. Devamlı genişleyen arz oranı ile enflasyona karşı zayıflayacağı düşünülen Doge için farklı bir alternatif olarak geliştirilen Dogecoin20, istikrarlı bir büyüme planı ve teknik ekibi ile güven veriyor. Projenin en önemli özellikleri ise kullanışlı cüzdanı, adil ön satış aşması, yüksek alım fırsatları oluyor. Erken alım için teşvik ödülleri ile yatırımcıyı destekleyen Dogecoin20 projesi, uzun vadeli pasif ödülleri ile hem güçlü bir topluluk oluşturma hem de yatırımcıyı projeye bağlı tutmayı hedefliyor. Özellikle topluluk gücüyle büyümeyi hedefleyen varlık, 2 yıllık token dağıtım projesi ile dikkat çekiyor.

altcoin

Doge coinden 900 kat daha uygun fiyata sahip olan tokenin fiyatı 0,000152 dolardır. Ön satış aşamasında yeni bir etaba geçerek fiyatını yükseltecek olan token, erken alım avantajları ile daha uygun fiyatlara alınabilir. Son olarak 1.366.117  dolar birikim topladığını açıklayan meme coin projesi, Ethereum dışında USDT ve kart seçenekleri ile de satın alınabiliyor.

DOGE20 Satın Al

Bittensor: TAO  grafikleri yükseliş işareti veriyor

Az bilinen coinlerden biri olan Bittensor, son bir yılda yüzde 700 yükseliş sergiledi. Son bir haftadır ise yatay bir çizgide hareket eden varlık, 562 dolar ile 637 dolar arasında işlem gördü. Geçtiğimiz hafta kritik destek seviyesi 658 doları geçerek yüzde 18’lik bir yükselişle 754 dolara ulaşan TAO, bu sıçramanın ardından yeniden konsolide oldu ve 650 dolar seviyesinin altına indi.

1 haftalık TAO fiyat grafiği

En çok artış beklenen coinlerden olan ve teknik grafiklerinde yükselme eğilimi taşıyan TAO tokeninin MACD göstergesi, yeşil histogramda yer alıyor ve hareketli ortalamalar yükseliş eğrisini destekliyor. Bu da önümüzdeki dönemde varlığın yükselmeye devam edeceğinin önemli bir işareti kabul edilebilir. TAO tokenin fiyat tahminin bakıldığında boğaların güç kazanması halinde üst destek noktası 754 dolar olacak. Aksine bir geri çekilme halinde ise varlık yeniden 562 doları test edebilir.

UNUS SED LEO: LEO altcoini yüksek ilgiyle karşı karşıya

Piyasa değerine göre 23. sırada yer alan altcoin LEO, son bir haftada yüzde 7, son bir ayda ise yüzde 45 yükseliş gösterdi. Bu sürede tokenin fiyatı 4,24 dolardan 6 dolara yükseldi. Şu anda nötr bir aralıkta işlem gören varlık, piyasa dalgalanmalarında yeniden boğa ivmesi kazanabilir ve önümüzdeki günlerde yatay işlem bölgesinden çıkarak yeni direnç seviyelerini zorlayabilir.

Ayrıca uzun süredir kapalı bir aralıkta işlem gören varlığın işlem hacmi de yükseldi ve son bir günde işlem hacmi yüzde 129 arttı. Yatırımcı ilgisinin yükseldiğini gösteriyor ve bu fiyat üzerinde olumlu bir baskı oluşturabilir. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 24 uzak olan LEO grafikleri ise gelecekteki hareketlerin belirsizliğini gösteriyor.

1 haftalık LEO fiyat grafiği

Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) zayıf bir histogram sergiliyor ve satış baskısının azaldığını işaret ediyor. Bununla birlikte piyasa yeniden yükselişe geçerse boğalar önümüzdeki dönemde güçlenebilir ve LEO fiyatı 8 doları test edebilir.

Bir geri çekilme halinde ise 5,48 dolarlık seviye yeniden test edilebilir. Sonuç olarak önümüzdeki haftalarda piyasa yeniden yükselmeye başlayabilir ve bu da altcoinlerin yeniden yükselmesi için yeni fırsatlar yaratabilir. Bu süreçte yatırımcının portföyünü genişletmeden önce kendi araştırmasını yapması önerilir.

coinpedia

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin