Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

14 Mart Bitcoin Cash analizi: BCH krizin ardından ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaşanan son çöküşten etkilenen en büyük kripto para birimlerinden biri de Bitcoin Cash oldu.160 dolara dek düşen BCH fiyatı, dün boğa momentumu sergilese de bu haberin yazıldığı esnada 167 dolardan işlem görüyor. BCH’nin günlük aralığı ise hayli geniş: 143-231 dolar.

1 günlük Bitcoin Cash grafiği

Kripto para birimi, dün ticarete 143 dolardan başladı ve TSİ 5.20’de yükseliş eğilimi gösterdi. Boğalar fiyatı bir günün en yüksek seviyesi olan 231,70 ABD dolarına çekti ve ardından yavaş yavaş 165 dolar seviyesine inildi. Kripto para birimi günün geri kalanında ise hayli karışık fiyat hareketleri gösterdi. 

13 Mart’ın son saatlerine kadar 155 ila 190 dolar arasında işlem gören BCH günü 178,13 dolarda kapattı.

BCH için teknik göstergeler

20 Günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) gün sonunda 176,57 dolar seviyesinde yer alırken, 50 Günlük Hareketli Ortalama (MA) 20 EMA’nın altında, 174,83 dolarla kapandı.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) kapanıştan hemen önce yükseliş yaşadı. 50 seviyesinin üzerine çıktı ve 65,04 seviyesinde şu anki durumuna ulaştı.

cryptopolitan

Türk araştırmacı Abdullah Çiftçi’den çok dikkat çeken koronavirüs ve kripto para iddiaları!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin