featured

Google Cloud, Node için önemli bir anlaşma yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Google Cloud’un son günlerde kripto dünyasıyla isimin sıklıkla duyuyoruz. Kripto dünyasına sessiz kalmaya dev arama motoru yeni ve önemli bir gelişmeyi paylaştı.

Google Cloud, blok zinciri teknolojisi bilgilerin taşınma ve saklanma şeklini değiştirmeye devam ediyor. Bunun için blok zinciri tabanlı platformlarda yeni ürünler oluşturma ve yayınlama konusunda Web3 geliştiricilerini destekleme çabalarını genişletiyor. 

27 Ekim’de Google Cloud, Web3 geliştiricilerine blok zinciri tabanlı platformlarda yeni ürünler oluşturma ve dağıtma konusunda yardımcı olmayı amaçlayan blok zinciri tabanlı bir araç olan Blok Zinciri Düğüm Motorunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Google Cloud, geliştiricileri destekleyecek

Web3 geliştirme için tam olarak yönetilen bir düğüm barındırma olan Blockchain Node Engine, başlangıçta ilk ağı olarak Ethereum’u (ETH) destekleyecektir. Bu, blok zinciri geliştiricilerinin blok zincirine güvenli erişime sahip tam olarak yönetilen Ethereum düğümleri sunmasına izin verecektir.

Google, bir düğümü manuel olarak dağıtmanın, bir Ethereum istemcisi (örneğin, geth) yüklemek ve düğümün ağ ile senkronize edilmesini beklemek gibi bir bilgi işlem örneğinin sağlanmasını gerektirdiğini not eder. İlk bloktan (yani, “genesis”) tam bir düğümü senkronize etmek birkaç gün sürebilir.

Google Cloud’un Blok Zinciri Düğüm Motoru, geliştiricilerin tek bir işlemle yeni bir düğüm dağıtmasına ve bölge ve ağı (mainnet, testnet) seçmesine olanak tanıyarak bu süreci hızlandırmaya ve basitleştirmeye yardımcı olmayı amaçlıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin