Globiance

Globiance Referans Programı – Sınırsız GBEX Ödülleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Globiance, ödeme ağ geçitleri, bankacılık hizmetleri, stablecoin ve merkezi ve merkezi olmayan bir pazar yeri ile eksiksiz bir bankacılık ve değişim platformudur. Globiance, 13 ülkedeki şubelerinden hem kurumsal hem de bireysel müşterilere ve 5 kıtaya hizmet veriyor – daha fazlası da yolda. Kullanıcılar, birçok para biriminde kripto ve Fiat cüzdanlarına erişebilir. Kişisel banka/banka kartı, kriptoya erişmenin, alışveriş yapmanın, işlem yapmanın, ödül kazanmanın ve daha fazlasının uygun bir yoludur. Platformun deflasyonist tokeni – GBEX, Globiance’ın kendi tokenidir. Globiance, hızlı, askeri düzeyde, güvenli yazılım kullanan XDC ağı (XinFin) Blockchain 4.0 üzerindedir. Minimum işlem onay sürelerine ve en düşük işlem ücretlerine sahiptir. Ayrıca ISO 20022 birlikte çalışabilirliği ve hatta adli araçlara sahiptir.

’’GBEX Referans Programı”, “Globiance Ödül Programı”na eklenen en yeni programdır.

Globiance ekibi, kullanıcıları Globiance ailesinin bir parçası oldukları için ödüllendirmenin başka bir yolunu ekleyerek bir kez daha “teşekkür ederim” diyor. Diğer bazı borsalar da bir tavsiye bonusu sunarken, Globiance bunu yeni bir seviyeye taşıdı. Globiance kullanıcılarının, insanları Globiance Platformuna yönlendirerek GBEX Ödüllerini artırmaları için bir fırsattır. GBEX tokenini ilk benimseyenler, Globiance’ın ne kadar paylaşmayı sevdiğini zaten biliyorlar ve Globiance Uygulamalarında talep ederek veya harici cüzdanlarda Akıllı Sözleşme aracılığıyla otomatik olarak alarak GBEX ödüllerini günlük olarak almanın faydalarından yararlanıyorlar.

Globiance

YENİ Globiance Referans Sistemi, tavsiyenizin işlem ücretlerinin bir kısmını kazanmanızı sağlayan üç seviyeye sahiptir. Globiance Platformu’na yeni bir müşteri olarak kaydolup tek kullanımlık ‘tavsiye kodunuzu’ giren her kişi için, üç farklı seviyede ödül kazanacaksınız:

Seviye 1 – Tavsiyeniz Globiance Platformunu her kullandığında ve bunun bir GBEX işlem ücretiyle sonuçlanmasıyla, GBEX ücretinin %20’sini alacaksınız – size GBEX Jetonları olarak ödenecek.

Seviye 2 – Tavsiyeniz bir tavsiyede bulunduğunda ve bu kişi tavsiye kodunu kullanarak kaydolduğunda, bu GBEX ücretlerinin %5’ini alacaksınız.

Seviye 3 – Tavsiye edilen arkadaşlarınızın tavsiyesinden GBEX ücretlerinin %1’ini alacaksınız.

** Yeni müşteriler Globiance Platformuna katılırken yalnızca bir “Referans kodu” oluşturulur. Müşteri referans kodu “tek seferlik oluşturulur ve değişmez”.

Globiance Referans Programı, daha fazla GBEX ödülü oluşturmanın düşünceli ve yaratıcı bir yoludur. Müşteri desteği ve coşku, Globiance Platformunun gelişimini sağlayan şeydir. Globiance, Globiance ürünlerini kullanmayı kolaylaştıran ve ödüllendiren mümkün olan en iyi çözümleri sürekli olarak sağlamaya kendini adamıştır.

** Sınırlı süreli teklif** – Globiance Platformu’na bir kerelik kullanım “referans kodunu” kullanarak üye olan bir arkadaşınızı tavsiye ettiğinizde ve hem siz hem de arkadaşınız 50 Euro ve üzeri GBEX alışverişi yaptığında 5 milyon GBEX Jeton alacak! Ayrıntılar için Globiance.com **

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimli hesap açmak için tıklayın!

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin