gbex

Globiance, Metaverser’ın Oyna-Kazan Ödülleri için 1 TRİLYON GBEX Jetonunu Sağlayacak.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Metaverser – ‘Sanal Dünya’ ve Globiance – ‘Uluslararası Kripto Borsası ve Bankası’ bir araya geldi. Globiance, Metaverser’ın Play-to-Earn programına GBEX Jetonlarına katkıda bulunacaklarını duyurdu. Globiance CEO’su Oliver la Rosa, Metaverser’ın oyna-kazan ödül programına 1 TRİLYON GBEX Jeton tedarik etmeyi kabul etti. Metaverser Oyuncuları artık sanal oyunu oynarken GBEX Jetonlarını kazanarak oynayabilirler. GBEX, işlem yapmak ve diğer birçok özellik için kullanılan Globiance Platformunun Yardımcı Güç Tokenidir.

Metaverser ayrıca toplam MTVT token arzının %15’ini oyun içi teşvikler için oynayarak kazanılan oyuncuları ödüllendirmek için tahsis etti. Metaverser, oyuncuların nasıl ödüller kazanabileceğini ve zorlukları tamamlamak ve seviye atlamak için atanan çeşitli değerleri gösteren bir “Nasıl Yapılır” video serisi yayınlamayı planlarken bizi izlemeye devam edin.

Daha fazla ayrıntı için metaverser.me adresini ziyaret edin.

GBEX Tokeni, Globiance Platformunda bir Banka/Değişim aracı tokenidir. GBEX, GBEX sahiplerine sonsuz faydalar sağlamak için tasarlanmış bir yardımcı program tokenidir. Kullanıcılar alışverişe gitmek, fatura ödemek, borsalarda satın almak/ticaret yapmak, PARA çekmek ve GBEX jeton ödülleri kazanırken işlem yapmak için Globiance banka kartlarını veya ‘GBEX jetonlarını’ kullanabilirler. GBEX deflasyonist bir tokendir – CEX veya DEX’te (Globiance Platformunda mevcuttur) alım satım yapmak, her işlemde toplam GBEX arzının sürekli olarak yanmasını ve erimesini sağlar. GBEX, XDC ağı ve mevcut en hızlı en güvenilir ağlardan biri olan Blockchain 4.0 (XDPoS 2.0) üzerine kurulmuştur. Metavericiler, GBEX token Ödüllerini her aldıklarında, Kazanmak İçin Oynamanın avantajlarından yararlanacaklar.

Daha fazla bilgi için globiance.com‘u ziyaret edin

Globiance

Globiance, merkezi ve merkezi olmayan bir pazar yeri ile ödeme ağ geçitleri, bankacılık hizmetleri, stablecoin ile eksiksiz bir bankacılık ve değişim platformudur. Globiance, 13 ülkedeki şubelerinden hem kurumsal hem de bireysel müşterilere ve 5 kıtaya hizmet veriyor – daha fazlası da yolda. Kullanıcılar, birçok para biriminde kripto ve Para cüzdanlarına erişebilir. Kişisel banka kartı, kriptoya erişmenin, alışveriş yapmanın, işlem yapmanın ve ödül kazanmanın uygun bir yoludur. Platformun deflasyonist tokeni – GBEX, Globiance’ın ev tokenidir.

Globiance, askeri düzeyde, güvenli yazılım kullanan XDC ağı (XinFin) Blockchain 4.0’a dayanmaktadır. Hızlıdır ve minimum işlem onay sürelerine ve düşük işlem ücretlerine sahiptir. Globiance, ISO20022 ile birlikte çalışabilirlik ve hatta adli araçlar sunar

Metaverser

Metaverser, kullanıcıların metaverse içinde oynarken eğlenmelerini ve farklı oyna-kazan oyunlarından gelir elde etmelerini sağlayan sanal bir dünyadır. Metaverser, oynayarak öğrenebileceğiniz görevler ve zorluklar sunar. Oyun, hem finans dünyasını hem de oyun dünyasını bir araya getirerek oyunculara oyun oynarken gelir elde etme fırsatları sunar. Oyuncular, çevrimiçi eğlencelerine gerçek dünya değeri katarak daha fazla kontrole

sahipler. Metaverser, Sanal Gerçeklik teknolojisi, Oynaması Ücretsiz, Oyun, Oynarken Kirala ve daha fazlasını sunar!

Finansal hepsi bir arada platform olan Globiance, Metaverser ile olan ortaklığıyla sanal oyun sahnesine giriş yapıyor – hem oyunculara hem de GBEX sahiplerine fayda sağlıyor. Bu ortak girişim, oyuncuları Globiance Platformu ile tanıştırırken aynı zamanda GBEX sahiplerine Metaverser kapısını da açacak. Oyuncuları GBEX gibi bir güç hizmeti tokenii ile ödüllendirmek, Blockchain temelleri oluşturmaya ve hem Metaverser oyuncuları hem de GBEX Token sahipleri için gerçek değeri ve istikrarı artırmaya yardımcı olacaktır.

En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin