Globiance

Globiance ile tanış – Vizyon sahibi bir ekip tarafından oluşturulmuş çığır açan bir değişim platformu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Globiance, banka ve kripto takas hizmetlerini bir arada birleştiren bir değişim platformudur. Globiance’ın arkasındaki ana kurucuları Irina ve Oliver Marco La Rosa, Alex Pfau ve Sascha La Rosa’dır.  

Oliver, Frankfurt’ta CitiBank ile yaklaşık 8 yıl boyunca bir ekip yönetti. Ekip, CitiBank’ın 7/24 BT desteğini üstlendi. Ardından Oliver ve Sascha, şirketin genel merkezini Malta’ya taşıdı ve Globiance başlamadan önce 5 yıl daha 7 Avrupa Ülkesinde bankalara hizmet vermeye devam etti. 

Alex, CTO bir Altyapı uzmanıdır ve dünya çapında birçok büyük banka ve diğer işletmeler için çalışmaktadır. 

Irina, psikoloji alanında bir geçmişe sahiptir ve Globiance’ın Baş İnsan Sorumlusu’dur ve aynı zamanda iş geliştirme alanında çalışmaktadır. Baş Uyum Görevlisi Lilit, daha önce büyük bir bankada uyum departmanının başındaydı. Philipp CIO, bir Avrupa Bankacılık Grubunda 20 yıl BT Operasyonları yöneticisiydi. Georgi, 16 yıldan fazla bir süredir banka veya şube müdürüydü. Globiance ekibi, bu grubu başarıyla oluşturmak için gerekli altyapıya sahiptir. Uyumluluk, Ödemeler, Bankacılık ve BT. Lider geliştirici Rudresh, XDC topluluğu içinde de oldukça tanınır. 

Bugün Globiance dünya çapında 150 kişiyi istihdam etmektedir. 

 13 yılı aşkın bankaları destek deneyimiyle, geleneksel bankacılık sistemlerini dijital varlıklarla “birlikte” tek bir değişim platformunda birleştirecek küresel bir finansal sistem yaratma fikri doğdu. 

 Globiance, tek bir platformda birleştirilmiş bir Banka ve Kripto para borsasıdır. Hem Merkezi hem de Merkezi olmayan döviz hizmetleri ile Bankacılık hizmetleri sunar. Günlük finansal işlemlerinizi tek bir yerden rahatlıkla yönetebilirsiniz. 

XDC ağı üzerine kurulu bir 3.0 Blockchain ve Xinfin teknolojisi. Mevcut en hızlı ağlardan biridir. İşlem başına şaşırtıcı 2-3 saniyelik işlem süresiyle işlem başına ortalama 0.0001 USD ile en ucuz ücretlere sahiptir. Globiance ölçeklenebilir ve CEX, DEX, asgari düzeyde, güvenli, çevrimiçi cüzdan ve alışveriş ve diğer işlemler için bir banka kartı da dahil olmak üzere çevrimiçi bankacılık özellikleri sağlar. 

 Globiance’ın ana tokeni olan GBEX, dünya çapında Globiance Platformlarının Yerel belirtecidir. 

XDC Network (XinFin) tabanlıdır ve Globiance platformunda ücret ödemek için kullanılır. 

 GBEX Devrimci Bir Tokendir – Daha önce yalnızca ‘meme tokenlerde’ mevcut olan özelliklerle birleştirilmiş bir değişim tokenidir. 

Şimdiye kadar! Globiance’ın deflasyonist tasarımı, her işlemde toplam arzı neredeyse eritiyor. Globiance Borsası’ndaki artan hacim, bir ‘son yakıcı’ olarak işlev görür – dünya çapında Globiance Platformlarında yapılan her ticaret için yanma ve ödülleri arttırır! 

  GBEX tokeni ilk olarak Temmuz 2021’de ön satışa sunuldu ve “sınırlı süre” teklifinin süresi dolmadan çok önce tükendi. GBEX, Kasım 2021’den beri halka açık olarak işlem görüyor.  

0.000000001 fiyatından başladı,  0.0000003-4 USD fiyat aralığına ulaştı ve 0.00000284 ATH ile zaten 1 milyar piyasa değerini aştı. 

Fiyatlardaki mevcut düşüşle birlikte, tamamen düşük değerli bir varlıktır ve bir sonraki yükselişten önce GBEX tokenlerini düşük bir fiyata elde etmek için büyük bir fırsattır. 

Neden Globiance’a yatırım yapmalısınız? 

Globiance, ISO20022 uyumludur ve Borsa Piyasası endüstrisinde bir hane adı olmaya ayarlanmıştır. Kolay, hızlı, güvenli ve CEX’te yapılan her bir işlem için sahiplerine GBEX ödülleri ödüyor. Globiance ayrıca, yakında piyasaya sürülecek olan tavsiyeler için ödüller de sunuyor – Stake. Yatırımcısına geri veriyor. Uzun vadeli bir yatırım olarak Gobiance, Kuşak zenginliği yaratma potansiyeline sahiptir. 

GBEX jetonuna sahip olduğunuzda, her gün daha fazla GBEX alırsınız! Ne kadar çok sahiplenirsen, o kadar çok alırsın. 

Temmuz ayında başlayan referans sistemi, tanıtımlarınızın işlem ücretlerinin komisyonlarını ve yine ücretsiz GBEX’i sağlayacaktır.

“Bazı insanlar emeklilik planları olarak GBEX’ten bahsediyor ve bence bunu yapmakta haklılar.” 

     ~ Oliver Marco La Rosa 

Globiance

Globiance bir vizyon olarak başladı, ancak hızla dijital Varlık dünyasındaki operasyonlar için bir devrim haline geliyor. Globiance hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Ayrıntılar için globiance.com‘u ziyaret edin. 

GBEX aşağıdaki borsalarda satın alınabilir; 

– GlobianceCEX (https://eu.globiance.com/) (CEX) 

 – D’CENT (mobil) veya XDCPay (tarayıcı) aracılığıyla GlobianceDEX (https://dex.globiance.com/) (DEX). 

 Globiance Uygulamasını bugün indirin ve ödüllerinizi kazanmaya başlayın! 

 Jetonları LBANK, İndoex, Bitrue, ProBit ve Bitmart’tan da satın alabilirsiniz. 

Türkçe GBEX sayfası: gbextr.com 

İngilizce ana sayfa: globiance.com 

İngilizce GBEX sayfası: gbex.exchange

En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin