featured

Glassnode analizi: Piyasa boğa formasyonu oluştururken Bitcoin için büyük hareket bekleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto analiz firması olan Glassnode’un kurucu ortağı, Bitcoin’in (BTC) düşüşünün ardından bir boğa koşusuna hazırlandığını söylüyor. Glassnode’un kurucu ortaklarından kripto analisti Negentropic, Bitcoin’in 25.000 dolar seviyesine düşmesinin ardından kral kriptonun muhtemelen bir ralli için hazırlandığını söylüyor.

Bitcoin‘in bir “boyun çizgisini” yeniden test ettiğini ve yukarı doğru ralli yapmadan önce muhtemelen bir konsolidasyon aşamasına girdiğini gösteren bir grafik paylaşıyor. Teknik analizde boyun çizgisi, bir baş ve omuz formasyonunun altına çizilen ve trendin tersine dönmesinin önemli bir göstergesi olarak kullanılan bir trend çizgisidir.

“Açıklama: BTC haftaya bir düşüşle başladı ve 25.000 dolar sınırına dokundu. SEC davası sayesinde Binance FUD’u (korku, belirsizlik ve şüphe) suçlayın. Ama her bulutun bir gümüş astarı vardır! BTC aşırı satış belirtileri gösteriyor.” dedi.

Kısa vadeli tahmini ise şöyle açıkladı. “Kısa vadeli görünüm, özellikle 25.000 dolarlık düşük bölgeyi tekrar ziyaret edersek bunun biriktirmek için sağlam bir fırsat olduğunu gösteriyor. Ufukta büyük bir hareket var ve piyasa hareketli.”

Kaynak: Negentropic/Twitter

Piyasa dalgalanmalarında pozisyonlarını korumak istemeyen kısa vadeli tüccarları tanımlamak için kullanılan bir terim olan zayıf uzunların faaliyetlerine dayanarak ralliden önce fiyat dalgalanması öngörüyor.

“BTC spot talebi hareketi yönlendiriyor. Bu noktada bazı zayıf uzunlar kovalıyor. Düşüşleri satın alın.”

Bitcoin
Kaynak: Negentropic/Twitter

Ayrıca, Bitcoin için bir yükseliş göstergesinin, BTC’nin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Binance’e karşı haberleriyle düştüğünde 25.000 dolar seviyesinde destek tutması olduğunu söylüyor. Ayrıca bir kırılma sinyali için Toplam Açık Faiz STABLECOIN-marjlı göstergesini izlediğini de belirtiyor.

Bitcoin için büyük bir hamle bekleniyor!

Analist sözlerine şöyle devam ediyor: “Kısa vadeler için ya yap ya boz durumu söz konusu. Binance FUD ile 25.000 doların altına inme girişiminin başarısız olması muhtemelen 2023’ün en yükseliş sinyalidir. Yakından takip edin: >240.000 BTC’den fazlası bir yön işaretidir. Başka bir hamle geliyor.”

Bitcoin
Kaynak: Negentropic/Twitter

Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 2,1 düşüşle yazı yazıldığı sırada 26.437 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin