featured

Gene piyasa görünümü: Bitcoin haftalık nasıl bir kapanış yapacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İki ayı geçkin bir sürede piyasalar kırmızı yönde kaldı. Hem geleneksel hisse senetleri hem de kripto varlıklar en kötü performanslarını sergiledi. Nasdaq ve Bitcoin korelasyonuna baktığımızda işlerin iyi gitmediğini daha fazla gördük.yükseliş nasıl bir rekoru temsil ettiyse inişlerde de aynı rekorlar tek tek geldi.

Bitcoin, iki aylık süreçte kötü performans adına rekor kırdı. Üst üste 9 hafta kapanışı kırmızı mumla tamamladı. Bu daha önce hiç yaşanmamıştı. Şimdi yatırımcılar bu haftanın nasıl biteceğini merak ediyor.

Bitcoin, 30.000 doların altında mücadele etmeye devam ediyor. Kripto para birimi aslında dokuz haftalık negatif haftalık çizgisini kırmaya oldukça yakın. Aynı zamanda, Solana ve Avalanche gibi bazı altcoinler bugün etkileyici toparlanmalar kaydetti. Haftanın son günü piyasalarda bizleri neler bekliyor?

Bitcoin, haftalık olumsuz havayı üstünden atabilecek mi?

Mart ayının sonunu takiben, BTC sadece 14 günde 10.000 dolardan fazla yükseldiğinde, varlık, daha sonra haftalık mumlar açısından en uzun geri dönüşle başladı. 

Mayıs ayının başında Bitcoin, kırılmadan önceki 6 ardışık kırmızı mum rekorunu egale etti ve geçen hafta dokuzuncu mum ile rekor kırdı. Varlık, değerinden yaklaşık 20.000 dolar kaybetti ve bir buçuk yılın en düşük seviyesine geriledi.

BTC geçen haftayı 29.250 dolardan (Bitstamp’ta) kapattı. Bu noktada toparlandı ve hatta hafta içi 32.000 doların üzerine çıktı. Ancak orada başarısız oldu ve şu an itibarıyla tekrar 30.000 doların altına sarktı. 

Şu anda 30.000 dolara yakın duran BTC, haftalık kapanışta yeşil mum yakmaya oldukça yakın. Ancak burada yeni bir sürpriz gelmemesi gerekiyor.

Altcoinlere SOL ve AVAX öncülük ediyor

Hafta sonu olmasına rağmen, bugün piyasalarda pozitif bir görünüm var. Bitcoin biraz daha sakin kalsa da altcoinlerde yüzde 5’in üzerinde artış kaydeden varlıklar dikkat çekiyor.

Altcoinler son zamanlarda BTC’nin performansını taklit etti. Ethereum 2.000 dolardan 1.800 doların altına düştü. BNB dünkü ile benzer bir pozisyonda, 300 dolara yakın.

Cardano, Ripple ve TRON önemsiz günlük kazançlar görürken, Dogecoin, Polkadot ve Shiba Inu küçük kayıplarla göze çarpıyor.

Solana ve Avalanche, alt grupların en iyi performans gösterenleri. SOL bir günde %5 artışla neredeyse 40$’a yükselirken, AVAX %8’lik bir artışın ardından 25$’dan işlem görüyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin