featured
Zabercoin

Gayrimenkul Tabanlı ZABERCOIN, Bonus Fırsatları Devam ediyor.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ZABERCOIN: ERC20 ETHEREUM TABANLI TOKEN , BİR GAYRİMENKUL VARLIĞIDIR.

“İyi tasarım, iyi iştir” – Thomas J Watson.

Zabercoin, yenilikçi ve her şeyden önce istikrarlı bir gayrimenkul tokenidir; ZAB tokeni  küresel kriptopara pazarında merkezi olmayan blokzinciri teknolojisini kullanarak gayrimenkulüne yeni bir boyut katmaktadır. Zabercoin gayrimenkulün geleceğidir.

Zabercoin’in misyonu, küresel blokzinciri gayrimenkul piyasasında tercih edilen gayrimenkul tokeni olmaktır.

Zabercoin, varlık yönetimi, gayrimenkul geliştirme, yatırım, BT, finans, ticaret, hukuk ve kriptopara alanlarında uzun yıllara dayanan tecrübesi ile çok güçlü ve dinamik bir yönetim ekibine sahip olmaktan  gurur duyuyor. Ekip, çeşitliliğin daha iyi iş sonuçlarına yol açtığına inanıyor. Bundan dolayı, oldukça yetenekli ve hedef odaklı bir ürün geliştirildi:

Zabercoin’in  4 aşamalı planı şu şekildedir:

Aşama – 1:

Zabercoin, gelişmekte olan piyasalarda (EM) kârlı ve yüksek getirili mülk satın alarak, ZAB’ın her zaman özünde bir değere sahip olmasını sağlar.

Zabercoin yönetiminin odağı gelişmekte olan piyasalarda mülk satın almak olsa da, EM dışında başka karlı ve kazançlı projeleri de yatırım planında değerlenecektir. Zabercoin, başından beri yatırımcı için sürdürülebilir, karlı, kira geliri ve azami büyüme sağlamak için RSA’nın Gelir Vergisi Yasası’nın 13. Maddesi gibi tüm yasal vergi teşviklerinden yararlanmaktadır.

Zabercoin, yukarıdan aşağıya bir değer yatırımı yaklaşımına inanmakta ve böylece projenin kendisine katılmadan önce EM ülkesini ve makro ekonomiyi değerlendirmektedir. Değer yatırımı, diğer tüm yatırım stillerini (momentum, boyut, kalite vb.) zamanla performans gösterir ve yatırım kararlarımızın temelini oluşturur.

Zabercoin yönetim ekibi, özel mülk geliştirme uzmanlığını, hem yerel hem de küresel ölçekte, geniş ölçekli, karmaşık işlemlerde geniş deneyime sahip değişen emlak piyasası ortamı hakkında mükemmel bilgiye sahip bir şekilde sergiliyor. Zabercoin, “kontrollü olarak” varlık yönetimi felsefesini sürdürüyor.

 

Aşama- 2:

Merkezi olmayan açık kaynağa sahip daha uygun maliyetli bir yapı geliştirmek için blok zincir teknolojisini kullanarak, Airbnb gibi otel odalarının kiralanması, özel mülkler ve konaklama için eko-sistemi oluşturur.

Airbnb, insanlara tatil veya apartman kiralama, aile yanı konaklama veya otel odaları dahil olmak üzere kısa süreli lojman kiralamalarını veya kiralamalarını sağlayan online bir pazardır. Ancak, özellikle misafirlerin katlanmak zorunda oldukları maliyetler çok yüksektir. Airbnb’nin şu anda yaklaşık 30 milyar doalrlık bir pazar payı var. Konaklama sonrası % 6-12 ev sahibi ve % 3 konaklayan kişiler komisyon öder. Bu rakamlara göre, 2020 yılına kadar 10 milyar dolardan fazla bir gelir sağlamayı planlıyorlar.

Zabercoin, leasing veya kiralama maliyetlerini düşürmek için blok zincir teknolojisini kullanırken burada muhteşem bir ticaret fırsatının var olduğunu fark etti. Blok zinciri teknolojisinin kullanılması, Zabercoin’in tüm rezervasyon sistemini yalnızca ev sahibine ve konuğa değil, aynı zamanda ZAB kullanıcısına daha uygun maliyetli ve yararlı hale getirebilmesini sağlayacaktır.

Mevcut maliyet yapılarına kıyasla, Zabercoin bir konuk için yalnızca % 4 ve bir ev sahibi için% 2 ücretlendirme yapacaktır. Yukarıdaki gelirin yarısı (% 50), merkezi olmayan Zabercoin hesap portalındaki ZAB kullanıcılarına gidecektir. ZAB kullanıcılarını teşvik ederek pazarlamaya ihtiyaçları olmayacak ve blok zincir teknolojisini kullanarak yönetim maliyetleri çok düşük olacak.

Zabercoin (kullanıcıların / acentelerin fiyat ve teşvik modelinin üçte birinde) Airbnb’nin pazar payının yalnızca% 10’unu alabilirse, Zabercoin’i bu hesaba göre yalnız başına 3 Milyar dolar değerine ulaşacaktır. Zabercoin 30 milyon ABD doları yükseltebilirse, bu, 100 kat fazla yatırım getirisi sağlayacaktır!

 

 

Aşama – 3:

Tüm gayrimenkul sözleşmelerini, kayıtlarını ve bağlantılı faturalarını kaydeden merkezi olmayan blok zinciri tabanlı bir gayrimenkul defteri geliştirilmiştir.

Bu defter ile Zabercoin, mülk sahiplerine ve potansiyel alıcılara, değerleme ve mülk sahipliğini doğru ve kesintisiz bir şekilde kayıt edebilecektir. Merkezi bir Güney Afrika hizmet sağlayıcısı olan Windeed ile karşılaştırıldığında, Zabercoin, blok zinciri teknolojisinin faydalarını etkili bir şekilde kullanan, merkezi olmayan küresel bir hizmet sunma konusunda benzersiz olacaktır.

 

Aşama – 4:

Mülklerin üzerindeki transfer vergileri için onaylı bir ödeme yöntemi olarak ZAB tokenlerini kullanma.

Tek bir ülkeden bahsetmek gerekirse, Güney Afrika yılda 80.000’den fazla mülk el değiştiriyor. Zabercoin de kullanıcıları bu konuda teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Bitcoin, 8. 2 trilyon USD’lik bir endüstri oluşturmasına rağmen nadiren “dijital altın” olarak anılır.  Zabercoin, 200 trilyon dolardan fazla bir değere sahip olan sektörde,tercih edilen ve faydalı bir gayrimenkul kriptoparası olmayı hedefliyor.

 

ICO Süresi Boyunca  Bonus Fırsatları

Zabercoin yatırımcı ICO süres boyunca Bonus fırsatlarından eni iyi şekilde yararlanacaklardır. Bu nedenle, ön ICO satışı ve genel ICO süresi boyunca çok cazip bir bonus yapısı geliştirildi. ICO 1 Aralık 2017’de başlayıp 16 Ocak 2018’de sona eriyor.

Zabercoin (ZAB) standart fiyatı (bonussuz): 1 ETH = 35 ZAB.

Aralık ayının ilk haftasında 8 Aralık’a kadar (UTC saat 11: 00’de kadar) yatırımcılara % 50 bonus verilir.Bunun anlamı 1 ETH karşılığı 52.5 ZAB olacaktır.

Bonus her hafta% 10 azalacaktır. Örneğin, Aralık ayının ikinci haftasında 8-15 Aralık tarihleri arasında (UTC saat 11: 00’de kadar) yatırım yaptığınızda,% 40 bonus kazanacaksınız. Bunun anlamı 1 ETH karşılığı 49 ZAB olacaktır.

Zabercoin’i Public ICO’dan ve borsalarda listelendikten sonra ticaretini yapabilirsiniz. Zabercoin, dünya genelindeki pek çok borsada satışa sunulacaktır.

Yatırım yapma ve katılımcılık hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için web sitemizi ve youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

Şimdi yatırım yapın !!!

https://www.youtube.com/watch?v=n29cCcqBYM8

https://www.zabercoin.io


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin