featured
Retainly

Dünya’nın İlk Blockchain Tabanlı Sadakat Pazarlama Platformu: Retainly, ICO Başladı.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Retainly, kriptoparadaki ödülleri işlemek için blok zincirini kullanan dünyanın ilk Sadakat Pazarlama Platformudur. En hızlı büyüyen otomasyon platformu ile 1200’ü aşkın işletmenin hali hazırda kullandığı Retainly, çok yakında karmaşıklaşmış, bölünmüş ve klişe uygulamalarla dolu 200 milyar dolarlık sadakat pazarına giriş hızlı bir yapmaya hazırlanıyor. Retainly   hem firmaların hem de tüketicilerin sorunlarını sürekli olarak çözer. Tek bir tüketici hesabında birleştirilen ancak yalnızca ilgili satıcılara ait tüketici verileri açığa çıkararak veri gizliliğini koruyabilen Retainly, global bir sadakat programı olarak birleşik ve sürekli bir ağ oluşturur.

Retainly’s Collie, tüm internet ve geleneksel işletmeler için kolay bir şeklide sadakat sistemi sağlayan, Retainly
merkezi olmayan bir müşteri sadakati platformudur. Tüm internet işletmeleri aynı olmadığından, Collie esneklik ihtiyacı göz önünde bulundurarak geliştirildi. Müşteriler kendi özel etkinliklerinizi oluşturabilir ve her bir özel etkinliği için bir ödül kazabilirler. Collie, bu olayları her bir müşteri için otomatik olarak izler ve ödül puanlarını ayırır. Bu ödül puanları, daha sonra, nakit olarak veya ETH ve BTC için işlem gören RETN Token Coin’e dönüştürülür. Tüm sürecin takibi ve kriptopara ile ilgili işlemler, Retainly tarafından yönetilir.

RetainlyRetainly’nin tescilli makine öğrenme teknolojisi, tahmini analitik için bir algoritma geliştirmiştir. Bu yapay zeka algoritması, otomatik olarak müşterinin davranışını ve şirketle olan etkileşimini temel alarak dinamik bir puan atar. Bu Müşteri Bağlılık Puanı, müşterileri ödüllendirmek için Collie tarafından da kullanılabilir. Söylemeye gerek yok, tüm işletmelerin en büyük çabası, müşteri terkini azaltma, çapraz satış ve mevcut müşterilere yapılan satışların artırılması. Piyasa, müşteri davranışlarını analiz eden araçlar, kohortlar, pivot çizelgeleri ve istatistiksel analizler sunarken, Collie müşterilere bu tür şirketlerle sadık kalacak gerçek değeri yaratmada bir adım ileriye gidiyor.

 

Tüketicilerin Sorunları

  1. Dünyadaki tüm tüketiciler, bir çok farklı firmalarının “Sadakat Üyelik Kartı” uygulamalarının artan Retainlyzorluklarıyla karşı karşıyadır.
  2. Tüketicilerin zamanında kullanmayı unuttuğu için çoğu zaman sadakat bonuslarını kullanamıyor.
  3. Tüm Firmalar, tüketicilerin ihtiyacı olmayan daha fazla ürünü satın almalarını sağlayan mağaza kredilerini veya İndirim Kuponunu, Sadakat Bonusu olarak sunar.

 

 

Firmaların Sorunları

  1. Firmalar, müşterileri ödüllendirmek için ayrılan bütçelerden daha pahalı ve eski Sadakat Retainlysistemlerini kullanmak zorundadırlar.
  2. Mağaza kredisi ve indirim kuponu sunan firmalar müşteri sadakati oluşturamaz.
  3. Firmalar, Sadakat programları ve mevsimlik indirimli satış kampanyaları arasında kafa karışlığı yaşamaktadırlar.

 

 

Çözülen Sorunlar

  1. Her tür firma için – çevrimdışı ve çevrimiçi – tek bir küresel sadakat puanı ağı oluşturur.Retainly
  2. Retainly platformu, firmaların şu an harcadığı maliyetler göz önüne alındığında, daha kullanılabilir ve bakımı ucuzdur.
  3. Retainly, firmalara bir değer saklama alternatifi olarak kriptopara imkanı sunma olanağı tanır.
  4. Tüketicilerin sadece bir Sadakat Üyelik hesabı ve kartı olur.
  5. Tüketiciler, nerede olursa olsun sadakat puanlarını tek bir hesapta biriktirirler.
  6. Sadakat puanları kriptopara olarak saklandığı için tüketiciler banka hesaplarına gönderip para olarak nakde dönüşebilirler.

 

Tüketicilerin Sorunlarını ve Firmaların sorunlarını tespit edip çözümler üreten Retainly ICO süreci başladı. 30 Aralık 2017 tarihine kadar 800 Milyon Token (RETN) avantajlı fiyatlarıyla satışta olacak.

Retainly

Retainly ile ilgili ayrıntılı bilgiliye aşağıdaki linklerden de ulaşabilirsiniz.

Website:https://retainly.co/ico/

Bitcointalk:https://bitcointalk.org/index.php?topic=2324231.0

Twitter:https://twitter.com/retainly

Medium/Blog:https://blog.retainly.co/https://medium.com/@palashbagchi

Facebook:https://www.facebook.com/retainly/

Slack:https://retainly-team.herokuapp.com/

Whitepaper (Compact): https://goo.gl/aj5xWF

Whitepaper Full: https://goo.gl/nSRCth


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin