featured

Gala Games fiyatı söndü mü? Almalı mı yoksa riskli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance tarafından vadeli işlemlerden delist edilen Gala Games, kısa süreliğine yatırımcıları tedirgin etmişti. Hatırlanacağı üzere kripto para borsası, listeden çıkarma işlemlerine büyük anlamda hız vermişti.

Vadeli işlemlerin ardından spotta da delist edilen varlıklar, yatırımcının gözünden düşebiliyor. Ancak Gala Games halen güncel bir şekilde piyasa içinde bulunması sayesinde vadeli delist sürecinden etkilenmedi. Hatta proje yeni bir anlaşma ile daha d güçlü olduğunu gösterdi.

Gala Games, bu süreci iyi şekilde yöneterek bu hafta büyük bir sıçrama yaptı. Eskiye dönük baktığımızda 3 aylık, aylık ve haftalık olarak da dikkat çeken yükseliş gerçekleştirdi. Bugün ise ter atma işlemi göstererek gider çekildi. Fakat satın almak için uygun mu? Yoksa beklemek mi gerekir?

Gala Games teknik görünüm

GALA, kısa ve uzun vadeli EMA’nın üzerinde işlem görüyor. Bu da uzun vadeli gelecek için yükselişe işaret ediyor. Ek olarak, 20 günlük EMA’nın 50 günlük EMA ile yakın zamanda çaprazlanması ve bir sonraki potansiyel hedefin 100 günlük EMA olması olarak gözüküyor.

Son üç gün boyunca aşırı satım seviyelerinde işlem gördü. Bu yüzden de 87.50’lik bir zirveye ulaştıktan sonra, bir düzeltme RSI’yi potansiyel bir fiyat konsolidasyonu için 70’e kadar düşürebilir.

Gala Games direnç/destek

İki gün üst üste Gala Games yeşil fiyatla ilerledi. Ancak fiyat 0,04330 $ ile 0,04442 $ direnç aralığından red yedi. Kripto Web3 oyun tokeni Gala Games fiyatı, gün içinde %11 düşüş gördü.

0,037 dolardan alıcı bulan Gala Games, iki günün ardından eksi yönde kaldı. Olası sert bir geri çekilmede fiyat 0,033 dolardaki desteği deneyebilir.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin