featured

Aave, ayı piyasasının etkilerini azalmak için Web3 planlarını genişleniyor! İşte, son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aave, metaverse şirketi olan Sonar’ı satın almasının ardından Web3 planlarını genişletti. DeFi protokolleri, son aylarda Web3 planlarına odaklanmaya başladı.

Aave, Sonar’ı satın aldığını 5 Aralık’ta duyurdu. Sonar, metaverse ve NFT’ler üzerinde çalışan bir şirkettir. Metaverse şirketi, NFT’leri kullanarak dünyalar inşa edilmesine ve kullanıcılar tarafından oluşturulan alanlarlda etkileşime girilmesine olanak tanır.

Aave Web3

Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra Sonar, Lens Protocol’ü de entegre etmeyi planlıyor. Metaverse şirketin birkaç üyesi, mobil sosyal uygulamalar ve diğer Web3 tüketici uygulamalarının geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla Aave’ye katılacak. Sonar’ın kurucu ortakları Ben South Lee ve Randolph Lee sırasıyla Ürün ve Tasarımdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Baş Mühendis olarak Aave’ye katılacak.

Web3 alanında daha fazla aktif olmak için çaba gösteren kripto para birimleri arasına Aave de katıldı. Web3, pazardaki yeni trend haline geldi ve şirketler bundan yararlanmak istiyor. Kripto kışı, birçok kişinin dikkatini büyüme potansiyeli olan alanlara çevirmeye zorladı.

Aave’nin kurucusu ve CEO’su Stani Kulechov, sosyal medya ve mobil uygulama stratejisinin önemli olduğunu açıkladı. Kulechov, Lens’e katılan Sonar ekibinin sosyal medya ve mobil uygulama stratejisini hızlandıracağını söyledi.

Ayı piyasasında DeFi protokolleri Web3’e yöneliyor

Aave, Web3 alanının derinliklerine inen tek DeFi protokolü değildir. Uniswap, oldukça olaylı bir şekilde, NFT’ler için destek başlattı. Böylece kullanıcıların çeşitli pazaryerleri aracılığıyla NFT ticareti yapmasına olanak sağladı. Borsa aynı zamanda, ilk 22,000 yeni kullanıcı için işlem ücretlerinde indirim ve Genie kullanıcılarına 5 milyon dolarlık airdrop sunuyor.

Ayı piyasası, piyasanın doğasını değiştirdi. Yeni düzen ile platformları gelişmekte olan alanlardan yararlanmaya zorladı. Uzaydaki şirketler, ayı piyasasında daha iyi büyüme gösterdi.

Aave V3 yakında başlayacak

Aave, genel olarak geliştirme faaliyetlerinde de ilerleme kaydediyor. Topluluk, dalgalı piyasa koşullarında esneklik ve güvenlik sunan Aave Protocol V3’ün lansmanına hazırlanıyor. Aave V3, İzolasyon Modu, Silolanmış Ödünç Alma ve varlık başına Tedarik Sınırları ve Borçlanma Sınırları gibi özellikler sunar. Bu özellikler riskli piyasa koşullarında kullanışlıdır.

Lansman, Aave’nin volatilite riskleriyle ilgili saldırılara karşı savunma yapmak zorunda kaldığı bir zamanda geliyor. Protokol, piyasa manipülasyonunu önlemek için bazı borç verme piyasalarını geçici olarak askıya aldı.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin