featured

GALA, %145’lik rallisi ile yeniden oyuna katıldı! Yükselişin arkasındaki asıl sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir blockchain oyun şirketi olan Gala Games’e güç veren yerel token GALA, mutlak bir kırılma yaşıyor. Zincir üstü analitik firması olan Santiment, GALA’nın en büyük 100 kripto para birimi arasına yeniden girerken, piyasa değerinin 2023’ün başından bu yana neredeyse üç katına çıktığını belirtti.

GALA

GALA, 299 milyon doları aşan piyasa değeriyle 90. en büyük kripto para birimi olarak yerini aldı. Santiment, ekosistemin 2023’ün başından bu yana aldığı çok sayıda olumlu haberin yanı sıra balinaların GALA fiyatını artırdığını belirtiyor.

Balina işlemlerinin fiyatları artırmasıyla 100,000 doları aşan GALA işlemlerinin sayısının iki ayın en yüksek seviyesine döndüğü de kaydedildi.

Santiment analistleri paylaştıkları bir tweet’te şunları yazdı:

2023’te yükselen birçok altcoin arasında GALA muazzam bir ralli yapıyor. Ethereum tabanlı varlığın fiyatı 30 Aralık’tan bu yana %194 oranında artış kaydetti. Fiyat, büyük balina tarafından desteklenerek Eylül ortasından bu yana ilk kez 0,048 doları aştı.

Fiyat, haftalık grafikte %145 oranında bir artış yaşadı ve ilk 100 kripto para birimi arasında en çok kazananlardan bir tanesi oldu. Altcoin’in fiyatı en son Eylül 2022’de görülen 0,051 dolara yükseldi. GALA, bu yazının yazıldığı sırada 0,043 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %15 oranında bir artış yaşadığı anlamına geliyor.

Ekosistem olumlu haberlere şahit oluyor

Resmi Twitter hesabında GALA, ekosistemi için daha fazla gelişme olduğunu paylaştı. En son satın aldığı Ember Entertainment’ın ayrıntılarını da paylaştı. Ayrıca Dragon Strike ve Meow Match ile başlayan bazı oyunlar, L1 blockchain’iyle entegre olacak ve GALA’yı güç verici bir sistem olarak kullanacak. Bu, mobil oyunlara olan odağının genişlemesine de işaret ediyor.

GALA, TownStar Game’e güç veren token olacak ve TOWN token’ları, 2:1 oranında GALA ile değiştirilecek.

Kasım ayında Gala Films, Emmy Ödüllü film yapımcısı Steven Cantor tarafından yönetilen uzun metrajlı bir belgesel için yenilikçi bir finansman ve dağıtım anlaşması üzerinde “Four Down” yapım ekibiyle ortak olduğunu duyurdu.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin